- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
haNdombele haberini ilk ben verdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haNdombele haberini ilk ben verdim.
Torreira'dan bahsediyorsanız eğer onu futbola, bu topraklara ısndırırsak Melo'yu bile unutturur. O boyuyla Ronaldo'ya falan fiziksel mücadelede üstünlük kuruyordu. Marcao ve Nelsson kalacaksa, bizim de Okan Buruk ile oyunu rakip sahada oynamaya çalışan, savunmayı önde konumlandıran bir takım olacağımızı düşünürsek uzun toplarda arkayı iki stoperimiz de rahat toparlar. Torreira bambaşka bir futbolcu, full paket denilecek bir adam, her şeyi var. Keşke alabilsek ama sanmıyorum buralara getirebileceğimizi. Annesinin vefatından sonra kafa olarak dibe giderken geçen sezon Fiorentina ile tekrar çıkış yakalamış. Sampdoria zamanı ağzım sulana sulana izlerdim. Arsenal'a ilk gittiği dönem EPL'nin yeni Kante'si diyorlardı. Top kesme, pozisyon bilgisi var, pas var, dribbling var, ciğer yok! Çalışkanlık zaten üst seviyede, çevik, boyuna göre ikili mücadelelerde de ayakta kalıyordu. Bunların üstüne bir de hücum katkısı da verebilen bir futbolcu. Umarım gerçekleşir.6 noya yeni melo arthur melo
166 boyunda topçuyu napalım
Tebrikler ağabey ama kramponunu dahi alamayız.Ndombele haberini ilk ben verdim.
turgay şeren geldi bir anda aklımaTorreira- Ndombele
Talisca
H.O
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
latife yaptım zaten ya torreira olursa isterim her türlüTorreira'dan bahsediyorsanız eğer onu futbola, bu topraklara ısndırırsak Melo'yu bile unutturur. O boyuyla Ronaldo'ya falan fiziksel mücadelede üstünlük kuruyordu. Marcao ve Nelsson kalacaksa, bizim de Okan Buruk ile oyunu rakip sahada oynamaya çalışan, savunmayı önde konumlandıran bir takım olacağımızı düşünürsek uzun toplarda arkayı iki stoperimiz de rahat toparlar. Torreira bambaşka bir futbolcu, full paket denilecek bir adam, her şeyi var. Keşke alabilsek ama sanmıyorum buralara getirebileceğimizi. Annesinin vefatından sonra kafa olarak dibe giderken geçen sezon Fiorentina ile tekrar çıkış yakalamış. Sampdoria zamanı ağzım sulana sulana izlerdim. Arsenal'a ilk gittiği dönem EPL'nin yeni Kante'si diyorlardı. Top kesme, pozisyon bilgisi var, pas var, dribbling var, ciğer yok! Çalışkanlık zaten üst seviyede, çevik, boyuna göre ikili mücadelelerde de ayakta kalıyordu. Bunların üstüne bir de hücum katkısı da verebilen bir futbolcu. Umarım gerçekleşir.
Gueye çok daha olası transfergueye pahalı diyip,sonra ndombele diyo adamlar.ne zekiler öyle
en son ne zaman ban yedin?
7 milyon istediklerini yazmış doğruluğu şüpheli tabi ki.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama 1.5 civarı kiralama + 3 milyon civarı maaşı 1 sene Ndombele'ye vereceğime Gueye'ye 2 civarı bonservis+ 2.2 civarı maaş civarı verip 2+1 yıllık sözleşmeyi tercih ederim şahsen yanına da Onana'yı alırım bence elimizi çabuk tutarsak makul rakamlara bitirebiliriz.
7 milyon istediklerini yazmış doğruluğu şüpheli tabi ki.