Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.083
- 3.473
aralarında YEDİ yaş olmasından dolayı insanlar böyle düşünüyor olabilir mi acabagueye pahalı diyip,sonra ndombele diyo adamlar.ne zekiler öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aralarında YEDİ yaş olmasından dolayı insanlar böyle düşünüyor olabilir mi acabagueye pahalı diyip,sonra ndombele diyo adamlar.ne zekiler öyle
Gueye mevcutta 4m kazanıyorBilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama 1.5 civarı kiralama + 3 milyon civarı maaşı 1 sene Ndombele'ye vereceğime Gueye'ye 2 civarı bonservis+ 2.2 civarı maaş civarı verip 2+1 yıllık sözleşmeyi tercih ederim şahsen yanına da Onana'yı alırım bence elimizi çabuk tutarsak makul rakamlara bitirebiliriz.
Ödün kopuyor iyi topcu alicaz diyegueye olmuyomuş ohhhh
en son ne zaman ban yedin?
Ödün kopuyor iyi topcu alicaz diye
Ayrı bir sevgim var, çok beğeniyorum oynadığı futbolu. Adı bizimle geçince iki gündür heyecanla sürekli haberlere bakıyorumlatife yaptım zaten ya torreira olursa isterim her türlü
mıhlandı!Ödün kopuyor iyi topcu alicaz diye
Kızdırma oğlum sende adamıkanka walla 1-2 ay oluyor da, kero admin saplayacak gibi durmakta.

Kızdırma oğlum sende adamı![]()
bu kim lan, senin hesabın mı motz? bizi mi sıvazlıyosun olm
Daha önce hangi transferleri tutturdu kendisiyok haberleri onceden veren bir hesap
affedici olması kızmayacağı anlamına gelmezKero adminle, aramizdaki buzlar erimis durumda galiba
Baska transfere gerek yokTorreira- Ndombele
Talisca
H.O
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi