Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye-Toreira-Ndombele süper isimler tamam da bunları alabileceğimize ben hiç ihtimal veremiyorum açıkçası. Örnek olsun diye yazıyorum Morita gibi isimlere yönelmemiz daha doğru olur. Yani tip olarak Nelson gibi büyük veya baş altı takımların radarında olan isimleri onlardan önce bizim almamız gerekiyor. Tecrübeli gerçekten kaliteli 1/2 adama da para verilebilir ama her bölgeye değil.

ben su brezilyali fernandoyu istemiyorum

herifin hikayesini okudum midem bulandi serefsiz herif

Ndombeleyi alabiliyorsak direk Renato Sanches alalim daha az Maas aliyor

Millet cok ucmus

Muhtemelen Cenk Ergün bir hafta içinde eli boş Türkiye’ye döner ve transfer raporunu sunar biz de beklemeye geçeriz

Yerli transfer harekatına yoğunlaşırlar bir süre birkaç hafta sonra fiyatlar düşüyor mu siye yoklamaya devam ederiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadir Cetincali’ya gore Gueye’nin maliyeti yuksek oldugu icin listede yok ama Tottenham’da yillik 10 milyon euro kazanan Ndombele icin gorusmeler devam ediyor

559D2061-AAB3-46E7-B6D0-6432A38D5183.jpeg

Okan Buruk a gidip ciddi ciddi Ndombele ve Torreira yı ister misin diye sormuşlar mıdır acaba çok merak ediyorum? Yok ben Berkan ve Taylan ile oynamak istiyorum mu diyecek adam bu ne saçma sapan bir iddia Ndombele için onay alınmış 😄

Nöbeti okuyorum herkesin düşüncesine saygım var farklı görüşler değerlidir arkadaşların yorumlarında çıkan bir haberden kaynaklı gomis cagne fesih olacağı ile ilgili yorumlar vardı çoğu arkadaş gomis gitsin yazmışlar ağır yaşı çok diye ben bu görüşe katılmıyorum bu adam temposuz ligden geldi orta sahasız takımda 10 dan çok gol attı genç diye beğenilen morutan cicaldao Muhammed Omar sacha boey pva dan çok katkı verdi .
İlk yollayacak Omar ve sacha olmalı sonra morutsan cicaldao cagne Muhammed hatta iyisi bulunursa pva yollanır sonra gomis gidebilir.
Bu arada muslerayi konuşan yok bu sene milli takım ve ligde rezil bir sezon geçirdi maasi gomisden kat kat fazla dikkatinize .

Bjk bugün Gedson u açıklayacakmış,bakalım videoda ne tür saçmalıklara yer verdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt