Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birkaç portekizli hesaptan 4-5mye salarlar gibisinden birşey okudum ama pek inandırıcı gelmedi. hayal kuruyorum ben de yoksa zor transferSergio oliveriayi alamayiz talibi çıkar her türlü kaliteli oyuncu Fernando yerinde bir transfer olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu işin sonunda Fernando gelir yanına Berkan önüne cicaldauyla sezona başlarız Fernando da Araplara kacmazsa tabi o da belli olmazbirkaç portekizli hesaptan 4-5mye salarlar gibisinden birşey okudum ama pek inandırıcı gelmedi. hayal kuruyorum ben de yoksa zor transfer
Diagneye yeterli kazandin yürüüü diyecek.Dursun başkan sözleşmenin bir yerinde bir madde bulup haklı fesih diye gönderme peşinde yine.
Erden başkan önce alternatif alacağız demişti
Erden başkan önce alternatif alacağız demişti
Bu dürrük herkese kendini yamamaya çalışıyor fener istiyor fener diye deliriyor Trabzon istiyor oraya deliriyor uzasın uzak dursun bizim alt yapıdan çıkmasi dışında bir özelliği yok burası da premier lig değil alt yapı oyuncusu sayısının değeri olsunErden başkan önce alternatif alacağız demişti