Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferler yatti hadi bakalim yataklara yarin cuma mubarek gun

kerem giderse hiç sol açık aramayalım. sol açıkken aşırı etkili olur. gole en yakın adamlarımızdan biriydi iyi bir forvetimiz olsaydı. baya asistini yediler
Bek oyuncusundan açık oyuncusu olmaz sebebi de savunmaya sırtı dönük top almakla açık oyuncusunun boşalttığı alana koşu atıp o şekilde top almak çok farklı şeyler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu sene talisca nın bize geleceğini düşünüyorum. Sniejder gelmeden aylar önce de burada inter in orta sahasında ozaman bir isim daha vardı hatırlamıyorum stankoviç miydi o ya da sniejder den birini alsak demiştim. Hatta dalga geçilmişti ki haklılardı da hiç öyle bir gündem falan da yoktu adam bize geldi. Şimdi de benzer bir his var 1 2 hafta önce yazmıştım fenere muriç çalımı atacağımıza talisca yı alıp gedsonun acısını çıkartalım diye. Gerçekten de özellikle timur un bunu ne pahasına olursa olsun yapacağını düşünüyorum.

Kazımcan iyi hamle sol bekte Ömer veya Emre Taşdemir ile yedekleme yapamıyorduk orayı ideal bir hale getirdik. Aanholt-Kazımcan gayet makul bir rotasyon.

linç yememek için kendimi tuttum ama şimdi rahatlıkla söyleyebilirim. japondan önlibero olmaz

Ya denklem cok basit

Onlibero, bekler brezilyali
Hizli kanat afrikali
Kreatif kanat arjantin/ bati avrupa
Golcu avrupali/ uruguayli
Stoper alman/ italyan
Kreatif ortasahalar ispanyol
Atletik ortasahalar fransizlar
Kaleci guney amerika
Stoper beyaz irk veyahut capucinolar
r

listenin demirbaslari bunu destur edin sirtin yere gelmez

Birde soyle bir listem vardir

Zenciden stoper-kaleci olmaz
Slavdan kotu sporcu cikmaz
Brezilyalinin en kotusu senin en iyi turkunden iyidir
Garantici istiyorsan git iskandinav al
Ingilizi adasindan cikarma
Hucum hattinda muhakkak bir hizli zencin olsun gerekirse yedege koy
Ortasahanda 3 metreye pas atmakda zorlanan adam oynatma
Asyadan ve amerikadan topcu alma

Futbol kodlamalarim bunlar uzerine kurulu

Istisnalar kaideyi bozmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt