Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Bi eksiklik hissediyor musunuz siz de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi eksiklik hissediyor musunuz siz de
Salim Manav: "Galatasaray’da, Gomis ve Diagne ile yollar ayrılacak."
@SportsDigitale
kalesiz top kapmaca oynunda daha cok gol atarimchedjou kadar şut çekemediler yeminlen kırcam laptopu şimdi bak gol demiyorum şut şut
inşallahSalim Manav: "Galatasaray’da, Gomis ve Diagne ile yollar ayrılacak."
@SportsDigitale
Salim Manav: "Galatasaray’da, Gomis ve Diagne ile yollar ayrılacak."
@SportsDigitale
Serhan Türk Asporda ama yanında Güvenç Kurtar var - çekilecek yayın değil.
ama serhan türk gene önemli trasnfer haberleri var diyerek kapatmamı önledi (Kazımcan'ı söyleyecek muhtemelen)
Aynisini adem buyuk transfer olurken ben dedim lafi yedirtti bana bu tip tecrubeli adamlarda lazim gelsinYa ne efecani Allah aşkına ya 33 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış her kuyruk sallayan takıma gitmeye çalışıyor billur oglanina dönmüş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arkada açık bişey duyarsam döneceğimSerhan ve sunucu konugun guvenc kurtar oldugunu duyduklarinda uzuntulerini hissediyor gibiyim
Cekilir dert degil
Gene çok onemli transferler olucak ama isim veremiyorum der boşuna izleme.Serhan Türk Asporda ama yanında Güvenç Kurtar var - çekilecek yayın değil.
ama serhan türk gene önemli trasnfer haberleri var diyerek kapatmamı önledi (Kazımcan'ı söyleyecek muhtemelen)
Benim istemediğim taraf her isteyen takıma gitmek için deliriyor kulübüne saygısı olduğunu düşünmüyorumAynisini adem buyuk transfer olurken ben dedim lafi yedirtti bana bu tip tecrubeli adamlarda lazim gelsin