Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1656017840816.webp

Hukuk’un açıklarından yararlanmayı bilen bir başkanımızın olması gurur verici

Bu Eyüp olayı beni 29 Haziran'a kadar götürür valla. Aşırı keyif aldım.

Haluk'un dediğine göre de bizim zaten oyuncu ile ilgimiz yokmuş Bjk- Eyüp'ten çalım yiyince alo Ertan Gs haberi yapta onlar çalım yemiş gibi görünsün demişler. Bu arada bence Kazımcan rotasyona gerekli bir isimdi, Süleyman Luş'a fiziğinden dolayı güvenemiyorum. Ömer Bayram ise gönderilmeli zaten artık.

eyüpspor daha yeni alper uludağı almış solbeke. gidip üstüne neden 24mtlye kazımcanı alsınlar. bizim dahlimiz var mu transfere ama daha durumu net kavrayamadım

Bir gün meraktan şu Sibel dizisini izleyeceğim yeminle
hakan ural ilen sibel can aşk yasıyo,hakan ural hapse giriyo bir sebeplen.rahmetli tanju korel sibel canı evden atıyo bir sebeplen.sibelcan da istanbula gidiyo,artist olmaya.orda bi arkadaşı yardım mı ediyo ne?şarkıcı oluyo sonra,fbli basketbolcu rolundeki rahmetlı karahan çantay ile aşk yasıyor.ama aşk olumsuz neticeleniyo.dizide demet akalın da var.onun da sevgilisi menajer.bu menajer de intihar ediyo herhal bi ara.sibel can da dizinin sonunda delirip tımarhaneyi boyluyo.bende 3 bölüm izledim sadece.ama bütün bölümlerinin hızlı gectim baktım öyle

Son düzenleme:
"Sevgi limit tanımaz" diyen Fenerbahçe 1-2 gün içinde nasıl mağdur edebiyatı yapacak bu konuda iyi izleyelim
Servet Yardımcı Nihat Özdemir bunlar birisi Kısa süreli fb başkanlığı yapmis. Diğeri kongre üyesi ve yöneticilik yapmış. Ne güzel dünyaları var. Fenerli tsli bjk li gelince sorun yok. Galatasarayli gelince hemen konuşuyorlar. Aglasinlar. Önce kendi adamlarını koymasinlar.

Serhan Türk Eyüp başkanıyla görüşmüş,Kazımcan ile prensipte anlaştık demiş.

halukda bi bok bilmiyo .en bok bilmeyeni bu galiba,yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt