Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.482
- 3.255
- 1.893
Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Eyüpspor, hücum hattını Gomis ve Diagne gibi tecrübeli isimlerle güçlendirmek istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sibel cengiz ünder olmuş resmenBir gün meraktan şu Sibel dizisini izleyeceğim yeminle
Yanlış yapar o zaman.Serhan: okan hoca gomis ve çarne düşünmüyor, mohammedi dğşünüyor
Haluk'un dediğine göre de bizim zaten oyuncu ile ilgimiz yokmuş Bjk- Eyüp'ten çalım yiyince alo Ertan Gs haberi yapta onlar çalım yemiş gibi görünsün demişler. Bu arada bence Kazımcan rotasyona gerekli bir isimdi, Süleyman Luş'a fiziğinden dolayı güvenemiyorum. Ömer Bayram ise gönderilmeli zaten artık.
vay arkadas 2004 yilari goruyorum burda
hakan ural ilen sibel can aşk yasıyo,hakan ural hapse giriyo bir sebeplen.rahmetli tanju korel sibel canı evden atıyo bir sebeplen.sibelcan da istanbula gidiyo,artist olmaya.orda bi arkadaşı yardım mı ediyo ne?şarkıcı oluyo sonra,fbli basketbolcu rolundeki rahmetlı karahan çantay ile aşk yasıyor.ama aşk olumsuz neticeleniyo.dizide demet akalın da var.onun da sevgilisi menajer.bu menajer de intihar ediyo herhal bi ara.sibel can da dizinin sonunda delirip tımarhaneyi boyluyo.bende 3 bölüm izledim sadece.ama bütün bölümlerinin hızlı gectim baktım öyleBir gün meraktan şu Sibel dizisini izleyeceğim yeminle
Servet Yardımcı Nihat Özdemir bunlar birisi Kısa süreli fb başkanlığı yapmis. Diğeri kongre üyesi ve yöneticilik yapmış. Ne güzel dünyaları var. Fenerli tsli bjk li gelince sorun yok. Galatasarayli gelince hemen konuşuyorlar. Aglasinlar. Önce kendi adamlarını koymasinlar."Sevgi limit tanımaz" diyen Fenerbahçe 1-2 gün içinde nasıl mağdur edebiyatı yapacak bu konuda iyi izleyelim
nam-ı değer UNDERTAKER MURAT.
Hayırlı olsun
Yaşanır mı