Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan: murat başkanla konuştum, süperlige çıkma hedefi var kazımla anlaştık dedi. Eyüpspora yönelik transfer yaptığını söyledi.
Ne diyecek serhan gs ye limit için yardım ettim mi desin sana böyle bir olay varsaSerhan: murat başkanla konuştum, süperlige çıkma hedefi var kazımla anlaştık dedi. Eyüpspora yönelik transfer yaptığını söyledi.
Bu arada geçen hafta muhabirler Kazımcan’ı Eyüp’ün jk’nin elinden kapmak üzere olduğunu yazıyordu.
Tamam da bizim limitler 1.4 milyar Tl limit sorunu yok ki.Ne diyecek serhan gs ye limit için yardım ettim mi desin sana böyle bir olay varsa
uydur babam uydur hadi
İyide limite ihtiyaç yok kiNe diyecek serhan gs ye limit için yardım ettim mi desin sana böyle bir olay varsa
bunada Nevzat listede değil dedi - bakalım Serhan ne pörtlicekGUEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
damlaya damlaya göl olur. çok adam alcaz demekkiTamam da bizim limitler 1.4 milyar Tl limit sorunu yok ki.
EFECAN Karaca kral bir transfer olur...Efecani ne yapacaz lan biz Okan istiyomuş
GUEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bütün bjkli kaynaklar yasaklanmalı. Hepsinin tek derdi bjk güzellemesi ve Galatasaray nefreti... Ellerindeki medya gücünü sadece Galatasaray a zarar vermeye çalışmak için kullanıyorlarertan kesinlikle yasaklanmalı
o da eyüpspora gidiyomuşEfecani ne yapacaz lan biz Okan istiyomuş
Bunun için limit harcamak istemiyoruzdur belki de bilmiyorum da demek istediğim orda bir hülle var ise bunu açıkça söylemez ki zaten sordum böyle diyerek bilgi verince o bilgi olmuyor ortada hülle var ise.Tamam da bizim limitler 1.4 milyar Tl limit sorunu yok ki.