Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Gecenin saçmalık seviyesi
iyi geceler
iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamada kagawa,nakata,endo,minamino, ritsu doan,tomiyasu,nagatomo,nakajima,okazaki..Konus lan onur
Ben diyince kimseyi begenmiyorum oluyor
Japondan topcumu cikar
Yuzyilda 1 honda cikti o da 2 3 sene oynadi
geçen sene servet yardımcının oturduğu koltuğa bizim eski başkan y. yusuf günay oturmuş.Kazimcani eyüpden alpaslan takasi ile aldiktan sonra tffnin verecegi tepkiyi merak ediyorum
Evet bizim listedeYa hastir limitmis. 85m eruo limit var. 1.5m euromu limite takilacakmis
Bu arada eyup baskani bizim yönetim de degilmi yav?
Yav bırak allasen Murphycim yaEFECAN Karaca kral bir transfer olur...
Şimdi anlamadığım, biz 24 milyon tlye kazımcanı alsakta Alpaslanı 24 milyon tlye Eyüpe satsak aynı şey değilmi, niye alengirli işlere girdik
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nakamura, wakabayashiKamada kagawa,nakata,endo,minamino, ritsu doan,tomiyasu,nagatomo,nakajima,okazaki..
85 in çoğu dolu zaten renktaş öyle hesap etmemek lazım 60 milyon falan doludur muhtemelenYa hastir limitmis. 85m eruo limit var. 1.5m euromu limite takilacakmis
Satıştan pay istiyormuş altayŞimdi anlamadığım, biz 24 milyon tlye kazımcanı alsakta Alpaslanı 24 milyon tlye Eyüpe satsak aynı şey değilmi, niye alengirli işlere girdik
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa, sen niye sadece transfer dönemleri ortaya cikiyorsun. Transfer donemi bitince de kayboluyorsun forumda. Merak ettim sadeceKamada kagawa,nakata,endo,minamino, ritsu doan,tomiyasu,nagatomo,nakajima,okazaki..
hocam o limite maaşlarda dahil biliyosun di miYa hastir limitmis. 85m eruo limit var. 1.5m euromu limite takilacakmis
Bence oradan almamız gereken Misaki ve HuyugaNakamura, wakabayashi