Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.959
- 73.489
- 5.188
Sen boşver parayı, kaliteli takım olsun sıvazlaya sıvazlaya izleyelimMM icin 8m euro mu?
fazla degil mi yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen boşver parayı, kaliteli takım olsun sıvazlaya sıvazlaya izleyelimMM icin 8m euro mu?
fazla degil mi yaw
O işten ses soluk yok haberler kesildi keşke gelse de olmayacak o iş gibiScarpa gelecek işte
Frikikleri çok iyi kullanan bir oyuncu almadan sezonu kapatirsak hüsrana uğrarim hasret kaldık en son doğrudan frikik golünü Maicon atmıştı sanırım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son 3 m teklif ettiğimiz yazıyordu. Bi bakarsın bi anda açıllanırO işten ses soluk yok haberler kesildi keşke gelse de olmayacak o iş gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cenk free çözecek bunu portekizde. yeni forvetimizi tanıyalım.
Ben bu sezonu kafadan sildim renktaş sanki hiç olmamış gibi yapıyorum Emre de pandemi sonrası o ilk dönem atmıştı galiba yazın ortasiydi şampiyonluktan kopmustuk ondan aklımda yer etmemiş galibahataya kerem attıya renktaş niye o kadar geriye gidiyorsun onda öncede emre akbaba göztepe var hiç bir türlü kadar eski değil.
Millet 8 milyona Zeki Çelik 'i alıyor.içip içip haber yapma yakup. ne 8 milyonundan bahsediyorsun
Sen boşver parayı, kaliteli takım olsun sıvazlaya sıvazlaya izleyelim
Millet 8 milyona Zeli Çelik 'i alıyor.
Mert 8 milyon etmez.
Dün içtim niğde gazozu miss sonra uyuyakalmışımdogru diyon, en son nezaman gazoz ictin