- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
neaci, bct, yakub, nevz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek bence güzel oyuncu yerli şölenlilerin içinde iyidir Emre Taşdemir’e benzetiyorum ben biraz fiziksel olarak
Naz yapiyorTalisca: "Bir kez daha söylüyorum. Al Nassr'da mutluyum. Şimdi sezon bitti. Dinlenip, devam edeceğim. Gelecek sezon her şey çok daha güzel olacak."
İzmirliyim kardeşim biliyorum oyuncuyu kendini topa verirse pwayı keser yetenekli çocukBiraz daha ovulurse, les olduguna dair ikna olacagim henuz izlemeden. Hep boyle oluyor cunku.
Şu zamanlarda foruma girelecek diye Bi kanun mu var ? Belki transfer taraftarıyım. Belki kafa dağıtmak amacıyla transfer zamanları foruma giriyorum. Sen nasıl anlıyorsan modumMustafa, sen niye sadece transfer dönemleri ortaya cikiyorsun. Transfer donemi bitince de kayboluyorsun forumda. Merak ettim sadece
Şu zamanlarda foruma girelecek diye Bi kanun mu var ? Belki transfer taraftarıyım. Belki kafa dağıtmak amacıyla transfer zamanları foruma giriyorum. Sen nasıl anlıyorsan modum