Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gk üyesi, emre utkucanı bombalıyor şuan. Kesinlikle gönderilsin diyor. Onun yüzünden 2-3 tane genç kaçtı diyor elimizden olumsuz rapor filan vermiş.

O gk uyesi kimse alnindan opuyorum

Emre utkucanin bize tek katkisi mustafayi scouta alip mustafaninda bize marcaoyu bulmasi oldu

Ulan birgun iddaa oynadim son macim israil ligi
Neyse uzunda yol gidiyorum actim livetv.ru dan maci izliyorum

Nwakaeme diye bi herif oynuyor

Baska bi foruma yazmistim baba muthis topcu diye 1 sene gecmedi ts aldi dedim ts yilin transferini yapti kimsenin haberi yok

Bunlarmi lan scout birde para kazaniyorlar bu isden defolsun gitsin

Yok haalandi bulmus filan anlasiyormusda yalan attiriyor kankilerine

Salzburga geldiginde salzburgun onu 2 senedir izledigini anlattilar 😂

Rengim bişey bildikleri yok kesin bittiği an bunlara haber gider şu an hiçbiri bişey bilmiyor gibi 3-4 isim doğrudur ama çoğu yem gibi de olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayır bide bu adam yani DHA muhabiri olunca kısmen cepte olan doğru haber verirde listedeki isimlerden fantaziler sunacaksan bize en sona kadar "kırmızılar var" demeyiver.

ekranda tuttular işte maksat - bende kefal gibi dinledim.

Erden Timur: "Transfer hep ucuz hep ucuz olmaz. Gerektiği yerde gereken oyuncuya gerektiği kadar para da verilecek."

Ndombele Mert talisca demis galiba
Transfer bütçemiz kısıtlı ama bunu da dedi. Her oyuncuya 7-8 milyon euro bonservis veremeyiz iyi satış yapmadan.

O gk uyesi kimse alnindan opuyorum

Emre utkucanin bize tek katkisi mustafayi scouta alip mustafaninda bize marcaoyu bulmasi oldu

Ulan birgun iddaa oynadim son macim israil ligi
Neyse uzunda yol gidiyorum actim livetv.ru dan maci izliyorum

Nwakaeme diye bi herif oynuyor

Baska bi foruma yazmistim baba muthis topcu diye 1 sene gecmedi ts aldi dedim ts yilin transferini yapti kimsenin haberi yok

Bunlarmi lan scout birde para kazaniyorlar bu isden defolsun gitsin

Yok haalandi bulmus filan anlasiyormusda yalan attiriyor kankilerine

Salzburga geldiginde salzburgun onu 2 senedir izledigini anlattilar 😂
bende bjk ile oynadığı uefa maçında izlemiştim ilk. nwakame romanya liginde de oynamış güya oraya hakim bizimkiler nasıl dikkatlerini çekmedi anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt