Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu kazım işi niye böyle oldu
Torreira tmm - biliyoruz bu ismi zatentorreira ve isco geleblir.
bir an yine elimize yüzümüze mi bulaştırdık diye düşündümSponsorumuu ve yönetimimizde olan eyüpspor baskani ödedi parasini
knk sence bizim 24tl bonservise takla atırrmaya ihtiyacımız var mı? neden böyle bir işe girdik hala anlamadımSponsorumuu ve yönetimimizde olan eyüpspor baskani ödedi parasini
Ndombele kira olacak zaten.Transfer bütçemiz kısıtlı ama bunu da dedi. Her oyuncuya 7-8 milyon euro bonservis veremeyiz iyi satış yapmadan.
86 m Limit var ama 30-40 i zaten gitti.knk sence bizim 24tl bonservise takla atırrmaya ihtiyacımız var mı? neden böyle bir işe girdik hala anlamadım
bu iş doğruysa tsnin sorlothla olan sözleşmesi gibi olur.Herhalde bizim de bir satın alma opsiyonumuz olur. Bizde tutarsa mesela alırız herhalde ben hala beklemiyorum sanki BJK muhabirleri bizi bu işin içine sokmak istedi bizim muhabirlerde yedi gibi geliyor bana.
Talisca haberleri balon gibiNdombele kira olacak zaten.
Mert 6-8 diyorlar
Tek büyük sorun isareti Talisca. O nun icin marcao feda edilir mi? Denayer alinirsa icim parcalansada evet derim
Bozok ts isini yokusa sürmüs hep maas fazlatiyorumut bozok konusunda gelişme yok mu ya
Tabi balon bencedeTalisca haberleri balon gibi
Bize 3 orta saha lazım asıl para oraya saklanmalı
4 M imza aprası , 4 M dan 3 yıllık sözleşme nereye yapıyoruz yavSerhan isco için %51 dedi. Tek korkum ispanyollar trde iş yapmıyor