- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yok ya herkes girmis zaten 2 sene kiralamislar bize + satin alma hakki bizde diyebir an yine elimize yüzümüze mi bulaştırdık diye düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya herkes girmis zaten 2 sene kiralamislar bize + satin alma hakki bizde diyebir an yine elimize yüzümüze mi bulaştırdık diye düşündüm
Maaşlarından kurtulduk
euro ile istemiş diye okudum twitterda ama yeni karardan sonra nasıl euroyla maaş alacak mumkun mu bilmiyorumBozok ts isini yokusa sürmüs hep maas fazlatiyor
Sanmam her sene otomatik uzuyor feghouli milli takımda kupa kaldırana , Babel rap albümü ile emmy alana kadar bizde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizden son bir atak beklediği için ts ile anlaşmamış.umut bozok konusunda gelişme yok mu ya
nef alıp Galatasaray'a kiralar belki üstadkaan de mert içinde istenen para yüksek ne yapacaz bakalım.
Sen bir kaç sayfa önce niye aslaniscaa diye bağırdın renktaş?kaan de mert içinde istenen para yüksek ne yapacaz bakalım.
harika olur da bu kadar uçacağımızı düşünmüyorum. ama en az 2 tane baba transfer bekliyorum. seçildiklerinden beri taraftarı fena hypeladılarNando
Mert denayer nelson pva
Ndombele gueye
Yunus isco/james kerem
Dzyuba/muriqi
Nasil olur sizce @Alper Altun @Sami Karakoç
-------Torreira-----Nando
Mert denayer nelson pva
Ndombele gueye
Yunus isco/james kerem
Dzyuba/muriqi
Nasil olur sizce @Alper Altun @Sami Karakoç