- 12 Ocak 2013
- 50.882
- 60.299
- 4.323
Talisca h.oSen bir kaç sayfa önce niye aslaniscaa diye bağırdın renktaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca h.oSen bir kaç sayfa önce niye aslaniscaa diye bağırdın renktaş?
yusuf yazıcıyı ister misin 10noyayerli heyetimiz kuvvetsiz
kuvvetlendirmek için bazı isimlere ederinden fazla vermeyi göze almamız gerekmekte
harika olur da bu kadar uçacağımızı düşünmüyorum. ama en az 2 tane baba transfer bekliyorum. seçildiklerinden beri taraftarı fena hypeladılar
knk sence bizim 24tl bonservise takla atırrmaya ihtiyacımız var mı? neden böyle bir işe girdik hala anlamadım
Ayrıca Galatasaray'ın geleceğini çalmayacağız ve pohpohlanmak için transfer yapmayacağız dedi. Ben de o yüzden öyle deli paralar ile transfer beklemiyorum özellikle maaş için 3-4'leri görmeyeceğiz bence 2 oyuncu biraz maliyetli olabilir belki o da bonservis olarak maaş olarak ta 2.5'u aşmaz bu 2 transfer benim düşüncemTransfer bütçemiz kısıtlı ama bunu da dedi. Her oyuncuya 7-8 milyon euro bonservis veremeyiz iyi satış yapmadan.
seni seviyorum dursun başkan
ts kökenli yerlileri pek sevmiyorum. ama herif iyi topçu tabiyusuf yazıcıyı ister misin 10noya
Torreira italya lazio diyolla-------Torreira-----
Gueye----Ndombele

İşte bu. Yıllardır muhasebecilik yapa yapa ömerlerin taylanların semihlerşn eline kaldıkyerli heyetimiz kuvvetsiz
kuvvetlendirmek için bazı isimlere ederinden fazla vermeyi göze almamız gerekmekte