- 31 Ağustos 2021
- 70.475
- 50.426
- 3.843
He kampa gitçeklermiş anlamında mı dedi orayı duyamadım o zaman.
rahatlatıcı bir detay oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim baba harcamalar olacakBJK- Gedson- Rize, Fener zaten sürekli yapıyor 2 sözleşme yapıp falan ama limitlerimiz zaten gayet boşkan falan böyle bir şeyi neden yaptık anlamadım.
Bilmismi daha önce bisey?
ya da şöyle bakıyorum Eyüpspor süper lige çıkmış olsaydı ne olacaktı ya da nasıl olacaktı - ya da seneye çıktı diyelim hep vıdı vıdısı yapıalcak gibi duruyor.BJK- Gedson- Rize, Fener zaten sürekli yapıyor 2 sözleşme yapıp falan ama limitlerimiz zaten gayet boşkan falan böyle bir şeyi neden yaptık anlamadım.
Ya burda 8 almaz 5-6 aliren fazla 3m verebiliriz. 5m kim sponsor olacak çok çok zor. 100m tl yapıyo neredeyse
anladığım kadarıyla bundan böyle bejekeyi kendi seviyemizde görmediğimizden eyüpsporu kullanarak tokatlıycaz.Yani kanuninin avusturya macar imporatorunu ile sadrazamını bir tutması hesabınoluyor eyüp muhabbeti ne biri özetleyebilri mi
seçim zamanı ve transferler hakkında doğru gidiyor şuan.Bilmismi daha önce bisey?
Ben cüzdanına güveniyorum baskaniminbu adamın dehasına güvenin
![]()
baba transferler gizli yürütülür.o yüzden de dısarıya pek bişey yansıtılacagını düşünmüyorum.
yani torreira-ndombele-gueye için 10 numaraya da isco için girişimler olabilir.muhabirlerin ise bu konuda yaan söylemesi bile istenmiş olabilir.tembih edildilerse