Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamın dehasına güvenin

qi5ymtz.gif

BJK- Gedson- Rize, Fener zaten sürekli yapıyor 2 sözleşme yapıp falan ama limitlerimiz zaten gayet boşkan falan böyle bir şeyi neden yaptık anlamadım.
ya da şöyle bakıyorum Eyüpspor süper lige çıkmış olsaydı ne olacaktı ya da nasıl olacaktı - ya da seneye çıktı diyelim hep vıdı vıdısı yapıalcak gibi duruyor.

baba transferler gizli yürütülür.o yüzden de dısarıya pek bişey yansıtılacagını düşünmüyorum.

yani torreira-ndombele-gueye için 10 numaraya da isco için girişimler olabilir.muhabirlerin ise bu konuda yalan söylemesi bile istenmiş olabilir.tembih edildilerse

Tintiş'ten sonra şu M.Arslanboğa falan imzaladı mı bir yerle henüz - yoksa tek imzayı atan Tintiş mi ?

baba transferler gizli yürütülür.o yüzden de dısarıya pek bişey yansıtılacagını düşünmüyorum.

yani torreira-ndombele-gueye için 10 numaraya da isco için girişimler olabilir.muhabirlerin ise bu konuda yaan söylemesi bile istenmiş olabilir.tembih edildilerse

%100 katıldığım bir nokta - genede gaza gelmek zevkli yalan yok :D

Bu olaylar erden timurdan cikmadiysa bir se bilmiyorum. Insallah planlandigi gibi düsündügümüz gibi olurda zevk aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt