Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya da şöyle bakıyorum Eyüpspor süper lige çıkmış olsaydı ne olacaktı ya da nasıl olacaktı - ya da seneye çıktı diyelim hep vıdı vıdısı yapıalcak gibi duruyor.
Süper lige çıkarsa olmaz zaten artık öyle şeyler. Ha yine bizden oyuncu alırlar veya biz onlardan daha rahat oyuncu alırız ama bu zaten hali hazırda da var olan bir şey. Belli takımların Trabzon'a çektiği fiyat ile bize çektiği aynı olmuyor yada Rize mesela iki takım aynı parayı teklif etse Fener'i kabul edip bizi etmez gibi.

Ekran Resmi 2022-06-23 17.29.15.webp

%100 katıldığım bir nokta - genede gaza gelmek zevkli yalan yok :D
yok hani listedeydi,cıktı-işte 433 ün sahibi futbolcuyla konustum şöyle falan diyo.yani ben pek sallamıyorum böyle şeyleri.listede olan topçu için 3 haftada ugrasılabilir.öte yandan futbolcular,menajerleriyle istediğin kadar ilişki içinde ol,sen yetkili kişi değilsin,adam sana nye bilgi versin?heleki Galatasarayın yıldız transferleri bu kadar sorunlu ve zahmetli olmusken şimdiye kadar.senin agzındaki lafa mı bakacak bu iş

ndombele,gueye,torreira,isco listesine baska kimleri ekleyebiliyoruz?yani baba trasferler yapacaksak isim lazım.bulun

y sınırı yüzünden bir beke 8 milyon veremeyiz yav.

bir de nasıl azmış diyor bu adam top takım mıyız biz seneye sadece ligdeyiz 8 milyon beke verecez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt