Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.035
- 48.323
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere gitmemek için pürüz çıkarmış diye yorumladımKonyaspor’dan açıklama:
“Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor.”
(DHA)
Bombos topcu maalesefNdiaye bile iş yapardı gitti Adana demirspor a.
Taylan ve Berkan in yaptığı işleri tek başına yapardı bedavaya alıyor Adana balotelli gibu olacak
okan hoca oyunun iki yönünüde oynayacak ortasaha dedi. okan-suat-emre tarzı ortasaha.
başkan ateşi yaktı
Ii güzel de, biz buna bonservis olarak 3.3 veremeyiz. Max 1.5 + alpaslanfenere gitmemek için pürüz çıkarmış diye yorumladım
Marcao konusunda maalesef rtaşlar çok yükseliyorlar. Tabi kendi açımızdan önemli bir oyuncu, ayağı iyi, sertliği iyi, hızı fena değil. Ancak bu adamın defoları var. Öncelikle milli takımı yok, aslında Portekiz vatandaşı olup orada biraz oynayabilse olay çok farklı yerlere gidebilir. İkinci dezavantajı Kerem'e saha içinde yaptığı hareket. Tamam biz bu süreci iyi şekilde yönettik, geçtik ama bir Avrupa kulübü oyuncu transfer ederken o mevzu karşısına çıktığında şüpheye düşebilir. Türkiye'nin transfer rekoru 22 milyon ile Cenk Tosun'a ait. Ama doğal olarak forvet oyuncusu stoperden daha fazla para ediyor ve Cenk o sezon ŞL'de göze batan bir performans sergilemişti, ilginç goller atmıştı. Türkiye'den transfer olmuş en pahalı stoper kim tam hatırlamıyorum açıkçası. Belki Ozan Kabak olabilir, o da çok genç yaşına rağmen üstün bir fiziği ve hızı olması sebebiyle olmuştur. Özetle 15 verene ben Marcao'yu hemen hediye paketi yaparım, yerine de yine aynı şekilde 5-6 milyona potansiyelli bir oyuncu alıp devam.15 milyon verene satilmali oyle 20-21 milyon vermezler kolay kolay bir Turk kulubune
Dursun: Önümüzdeki günlerde görüsmek üzere (gülüyor)
Ozornwafor bizim topcumuz degil artikKonyaspor'a Bardakcı karşılığında sunacağımız pakette Ozornwafor'u kiralık verelim mutlaka hatta ligde herhangi bir takımla görüşüyorsak muhakkak masada bu opsiyon olsun. Bir sene ligde tam sezon geçirmesinin çok faydalı olacağına inanıyorum. Efecan Karaca transferi gündemde ise Barış Yılmaz da kiralanmalı.
Resmî açıklama gelmedi, umarım doğru değildir.Ozornwafor bizim topcumuz degil artik
teklif 2.8 de bjk aynı teklifi vermişIi güzel de, biz buna bonservis olarak 3.3 veremeyiz. Max 1.5 + alpaslan