Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
twittera bu ve efe için giriyorum. gs hesaplarından daha çok güldürüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müthiş kurallarımızın olduğu futbolumuz sağolsun .... ultra aptalca paralar hemdeSıradan bir stopere yerli diye 3-4 milyon avro vermek saçmalık
semih sakin ol sakın sövme kim sinirlendirdi gene seniGencleri begenmiyonuz, tecrubelilerede cok para diyonuz siz ne istiyonuz kardesim.Sabred o zaman Morutan gibi Halil gibi adamlara Kerem'i bile deli gibi elestiren adamlar gelmis bu maliyetli su cart bu curt muhabbeti yapiyor bi bitmediniz be.
knk ben bi tane iqlu gs hesabı görmedim.twittera bu ve efe için giriyorum. gs hesaplarından daha çok güldürüyorlar
Sakamisin sen biraderKazimcan adinsa topcumu olur ya
Olsada isimden kaybeder sabri gibi
Can diyelim belki oyle topcu olur
yardır adaş arkandayımGencleri begenmiyonuz, tecrubelilerede cok para diyonuz siz ne istiyonuz kardesim.Sabred o zaman Morutan gibi Halil gibi adamlara Kerem'i bile deli gibi elestiren adamlar gelmis bu maliyetli su cart bu curt muhabbeti yapiyor bi bitmediniz be.
Insanlarsemih sakin ol sakın sövme kim sinirlendirdi gene seni
Enis ne adaşı semih aslan forumu bırakmadı mıyardır adaş arkandayım

Beşiktaşlı htalks da bomba adam.twittera bu ve efe için giriyorum. gs hesaplarından daha çok güldürüyorlar
aynen cliplerine bakıyorum onunda 2-3günde birBeşiktaşlı htalks da bomba adam.![]()