- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.378
- 5.998
rotasyon için iyi,ilk 11e yazmam abdulkerimi.daha denayer gelecek,marcao giderse
abdülkerim denayerden iyi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rotasyon için iyi,ilk 11e yazmam abdulkerimi.daha denayer gelecek,marcao giderse
yok yaaavabdülkerim denayerden iyi olabilir.
konuş yiğidimVahabi kopekler sizi, buldunuz zayif basarisiz pasifsiz GS baskani heryerden saldirdiniz.
Kazimcandan sonra, Abdulkerimde de aldik, sira Weghorstda.
Les karga surusu sizi
detaylarını merak ediyorum açıkçasıKonyalılar 2,5 falan demişti ilk teklife. Serhan pek bir şey bilmiyor gibi.
Katliyorum, Herkes yarim sezon sonra u dönüsü yapar. Su an icin acayip sekilde underrated.abdülkerim denayerden iyi olabilir.
5 m euro istiyorlarmatias vargas alınmalı
Gedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)
Gedson: "Onlara da ‘Evet’ dedim, iş bitti. Beşiktaş’la anlaşmayı yaptıktan sonra, daha önce kiralık oynadığım Galatasaray’ı hiç düşünmedim, hiç görüşmedim. Avrupa'dan gelen teklifleri de bu süreçte reddettim. Açıkçası Galatasaray'a geleceğim şeklindeki haberlere de güldüm."

Aynen öyle.yok yaaav![]()
@Hayri Cund abim suan sercana ana avrat sovuyor.
3 mıo euro ile cözülecektir5 m euro istiyorlar
bedava ama tsde masadaymış galiba doğru mudur üstat?5 m euro istiyorlar
Evet işte tam isabet. Maceraya gerek yok, alın bu adamı.