Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer nellson abdulkerim emin ışık kaan metehan yiğit demir

marcao giderse böyle

Konyalılar 2,5 falan demişti ilk teklife. Serhan pek bir şey bilmiyor gibi.
detaylarını merak ediyorum açıkçası

Kony ile olan anlaşmadan öte oyuncu ve menajer bazındaki anlaşma özellikle. hekresin teklifine OK demiş konya - oyuncuyu ve özellikle menajerini nasıl bize çevirdik çuval para dağıtanlar yanında acaba.

Azdan az çoktan çok gider. Acıma Dursun Başkan. Nefes aldırma... Daha yeni başlıyoruz.

Boşuna demedik herkes Haddini, Rütbesini bilecek

bu yabancı kuralını seneye sınırsız yaparlar bence. o yüzden çok Türk oyuncu almaya gerek yok gibi. Gene içlerinde abdül en iyilerinden

Gedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)

Gedson: "Onlara da ‘Evet’ dedim, iş bitti. Beşiktaş’la anlaşmayı yaptıktan sonra, daha önce kiralık oynadığım Galatasaray’ı hiç düşünmedim, hiç görüşmedim. Avrupa'dan gelen teklifleri de bu süreçte reddettim. Açıkçası Galatasaray'a geleceğim şeklindeki haberlere de güldüm."

Gs antrenman tişörtünü kim giyip instadan paylaşmıştı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatass sercana mı

mandafon inegi sercana

1656067494088.webp

Bjk şimdi Kaan Ayhan Samet Akaydın vs tüm yerli stoperlere saldırır. Bayağı da bonservis öderler. Bardakçıyı 2015ten beri takip ederim ilk 11e yazmam ama kadroda bulunmasında fayda var çok iyi oldu

Ahmet Nur Çebi: Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan gündemimizde.

donaaaaattttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt