- 3 Haziran 2015
- 57.295
- 66.495
- 4.143
weghostu alıp geçen sene gezal videosunda bize ettikleri küfrün intikamını alalım. weghors çıkıp a.a. beşiktaş fln desin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
weghostu alıp geçen sene gezal videosunda bize ettikleri küfrün intikamını alalım. weghors çıkıp a.a. beşiktaş fln desin.
tam ligimizin adamı. hayvan gibi güçlü, yıka yıka atar golleriWeghorst iyi mi bu arada. Hiç bilmiyorum. Bundesliga'yı en son dolu dolu izlediğimde Dortmund şampiyon olmuştu.
cengooooo
Weghorst egomanyak, kendini takim arkadaslarindan yüksek gören, onlari antrenmanda bile elestiren, Coronaya inanmayan biri. Bize gelirse üzülürüm
hoca morutan'i begenirse 1 kanat yeterli olur, aksi taktirde 2 kanat almak lazim. bizde baska yok. emre kilinc gönderilir, baris yilmaz kiraya gitmeli. bizde oynamasi zor simdilik.sağ kanada bir yabancı alınmalı. yunus ile forma rekabetine girsinler.
kimse gelmezse rotasyon çok zayıf kalır o bölgede.
hiç umudum yok o heriften. bence kiralık verilse daha iyi olur.hoca morutan'i begenirse 1 kanat yeterli olur, aksi taktirde 2 kanat almak lazim. bizde hic yok
ulan keşke UEFA falan katılabiliyor olsaydık çok daha rahat olurdu elimiz.
Yoksa Cenk ergün forumumuzda mı.
Aynen öyle tutmama şansı yok dyzubadan kat kat iyi o boya rağmen temiz bir ayağı ve tekniği vartam ligimizin adamı. hayvan gibi güçlü, yıka yıka atar golleri
Weghorst egomanyak, kendini takim arkadaslarindan yüksek gören, onlari antrenmanda bile elestiren, Coronaya inanmayan biri. Bize gelirse üzülürüm
Dil dile değerse başarılı olmaman için engel yokyabancı dil derslerime vakit ayırmak suretiylen şimdilik aranızdan ayrılmıs bulunuyorum.sevgli solistim @Hayri Cund ve orkestra arkadaşlarım akşam görüşmek üzere