Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
kadromuz netlesti gibi
![]()
Abülkerim nerde ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadromuz netlesti gibi
![]()
bu hizla gidersek 3-4 ayda bitiremeyizİşim olduğu için dün basın toplantısını dinleyemedim ama Erden Timur 3-4 hafta içinde bitirmek istiyoruz demiş sanırım.
Hiç onamayalım direk kupayı klübe kargoyla göndersinler gerek yokkadromuz netlesti gibi
![]()
yavas gel bi skim yokdaha 284. sayfadayım çok fena oldum inşallah hayırlı gelişmeler vardır Türkiyenin Tek Büyük camiası GALATASARAYIMIZ için
1 gelişme yok boşuna okuma diye yazıyorum bunu. 17 sayfa okumana grk kalmadıdaha 284. sayfadayım çok fena oldum inşallah hayırlı gelişmeler vardır Türkiyenin Tek Büyük camiası GALATASARAYIMIZ için
çok iyi
tamamen yanlısbu nelsson kardeşimiz marcao ile iyi bir uyum yakalamıştı. marcaoyu gönderirsek kendisi denayer ile uyum sorunu yaşayabilir. keza denayer de nelsson da süpürücü tarzda stoperler. keza yeni gelen abdülkerim bardakçı da süpürücü tarzda stoper. bize nelssonun yanında garanti tarafta geride kalacak stoper lazım. yoksa sene içinde bu konuda sorun yaşayabiliriz...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne anlatiyo bi
Ne anlatiyo bi