- 30 Ağustos 2009
- 30.251
- 20.231
- 2.593
knk kardeşimize forum adına bi nargile ısmarlarsın dimi, abdulun kankasıyım ayağına bizi yiyon daha bi foto bile göremedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
knk kardeşimize forum adına bi nargile ısmarlarsın dimi, abdulun kankasıyım ayağına bizi yiyon daha bi foto bile göremedik
Katılmıyorum buna aşağı yukarı benzer bence ve Onyekuru hiç bir katkı yapamadı Fener maçı dahil bir kaç Avrupa maçında izledim çok kötüydü.orda yapamaması bence kıstas değil renktaş bizim lig yunan liginden bile daha aşağıda bence
Aldik gece geliyorbiz abdulu aldık mı almadık mı şimdi
Okan hoca'nın bugün basın toplantısında değindiği bir şey vardı orta sahalarda skor yapabilmeli kaldı ki stoperlerinde skora katkı yapması önemli sezonda 7-8 gole etki etmesi demek ekstradan en az 6 puan demek bizim stoperlerimiz çok potansiyelli ama ne yazık ki skora katkı bazında ciddi bir etkileri yoktu bazen sıkışan maçlarda 0-0'dayken bir duran topla oyun açılabiliyor.ben olumsuz değilim üstat.
marcao'nun gideceğini varsayıyorum. abdüş kalite olarak ondan geride elbette ama lig için yeter bence.
bu sayede orta sahaya yabancı alma opsiyonumuz olur.
orta sahanın kötülüğünden bu hallere düştük zaten. bir yerden yabancı opsiyonu açmamız lazım ilk 11'de.
a.kerim-marcao değişimde yaşayacağımız güç kaybını orta sahada taylan-yabancı değişimden fazlasıyla karşılarız.
2 yildan fazladir takiplesiyoruz instadan daha 1 kere nargile icerken fotosunu gormedimknk kardeşimize forum adına bi nargile ısmarlarsın dimi, abdulun kankasıyım ayağına bizi yiyon daha bi foto bile göremedik
Weghorst bundesligadaki gibiyse sikinti yaratir burada. Baya guclu herif. Yillar evvel de boer bunun yerine babeli kadroya alinca olay olmustu.Bjkliler aboubakardan sonra beğenmedi aslinda çok kötü de oynamadı ...
Ama ister misin deseler o şansı Mohammede vermek daha mantıklı derim..Forvet alacaksak Sorloth Werghorst gibi daha net adamlarla uğraşmak lazim
O 4 küsür milyon yıllık ücrete gitmedi mi Arap Yarımadası'na zaten?Nwakame bizden uzak olsun - o maliyete ayrılabilecek her parayı ortasahaya net adama harcamak lazım.
OS bütçesi yzünden Mert Müldür 8 M 'uda az bir şey sorgulamıyor değilim geçreklik payından emin olmayarak tabi
Yani ucuz kira bedeli ve maaş bölünmesiyle Ndombele tottenhamdan harbi enteresan iş olur gibime geliyor
Keramettin admirin paylaştığı adam - adını unuttum gene - epey net adam duruyor.
Sörloth bizim ligde denenip tuttuğu için net adam ama Werghost tam olarak net adam sayılmaz ama tarz olarak genelde tutan bir profil ligimiz için.Bjkliler aboubakardan sonra beğenmedi aslinda çok kötü de oynamadı ...
Ama ister misin deseler o şansı Mohammede vermek daha mantıklı derim..Forvet alacaksak Sorloth Werghorst gibi daha net adamlarla uğraşmak lazim
Trollerse spamlaYin
Trollerse spamlaYin
herkes cl kadrosu kuruyormuş gibi düşünüyor, tsl için fazla bile bu hat. konya kimlerle hep en az gol yiyen takımlardan oldu. mesele takım olmaktamarcao gidiyorsa
mert müldür - nelsson - abdülkerim - pva
ligde başarı için gayet uygun bence. müldür olur umarım. zor gibi gerçi
nelsson da giderse denayer gelmeli
neden 19,03 de açıklancak acaba biz bejeke gibi ezikmiyiz talisca ise uyar ama onun dışındakilerim 19,03 de açıklanmasına karşıyımBu paylaşım boş çıkarsa Tansel'in Sinan'ı ısıtmak istemiştim şeklinde bir paylaşım yapacağına eminiz değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 164355
Ekli dosyayı görüntüle 164354
öyle deniyorda hani adı geçti 1 2 yerde , aman diyeyim. Gomis'in takımına mı ne gitti adını bilmiyorumO 4 küsür milyon yıllık ücrete gitmedi mi Arap Yarımadası'na zaten?
@Sami Karakoç geri sayımı başlatalımBu paylaşım boş çıkarsa Tansel'in Sinan'ı ısıtmak istemiştim şeklinde bir paylaşım yapacağına eminiz değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 164355
Ekli dosyayı görüntüle 164354
Yok yav 4 küsür milyona gidip en kral 8 numarayı çeker koyarsın orta sahaya ne Nwa'sı?öyle deniyorda hani adı geçti 1 2 yerde , aman diyeyim. Gomis'in takımına mı ne gitti adını bilmiyorum
hatta gomis'i tekrar paket edelim oraya isteğindeydim nwakame hazır gidiyroken
Tallissscaaaaa.19.03 te ne acıklanacak