Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Okan Hocama danıştılarsa sıkıntı yok. Kendi oynatacak topçuyu kendi bilir.Joa mario kalite adam.bu sezon 45 mac 4 gol 7 asist yapmis benficada.gedsonu da kadroya almamislardi kac kere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hocama danıştılarsa sıkıntı yok. Kendi oynatacak topçuyu kendi bilir.Joa mario kalite adam.bu sezon 45 mac 4 gol 7 asist yapmis benficada.gedsonu da kadroya almamislardi kac kere
Gs scout mu ne vardı oydu sanki bunlarda patlayan sonra duyum işini de bıraktılar sanki patlayıncaRosicky-Ledesma da patlayan kimdi?
yav elinde taylan var herkese çöp çekiyolarJoao Marionun neresi çöp abi iyice millet herkesi çöp yapar oldu pasörluğü çok iyi adamın
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
joao mario'nun pozisyonu nedir
8 mi 10 mu
Gedson onun yedegidi, hatta o bile degil.joao mario çok iyi olurda maaşı ne kadar olacak gedson yedeğiydi bu adamın
Yönetim değil cenk ergünün kafa. 25-30 yaşları arasında adamlara para verip maksimum verim almak ve şampiyon olmak. Kafası bu. Oluyo da ayrıca .d.dİkinci bir Belhanda vakası bekliyorum bu yönetimden..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Ekin Amad rtaş seni unutmuşum affet10dklığına nöbetten atıldınız
Kim gelmeli üstat
Taylanla berkanla pas yapmaya çalışıldığını millet çabuk unutmuşyav elinde taylan var herkese çöp çekiyolar
oğlum tw 5k takipçili ne idüğü belirsiz kişilere mavi tik mi veriyo bu ne lan
gezgin bi herif tam istediğim tip, pas yapan takımlar işçin biçilmiş kaftan, savunma-hücum geçişlerinde uzman8 in tam anlatilamamis sözlük anlami kendisi
4 asist yapmis sampiyonlar ligindeJ. Mario çöp falan katiyen değil aksine kalite adam bu sezon izlediğim bir kaç Şl maçında orta sahada çok iyiydi Benfica orta sahasını o topluyordu ve oyunu kuruyordu ama olacağını sanmıyorum maaşı yüksek kaçar bize.