Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joao oynatiyorsaniz yaninada rahatlikla bir 8 koyabilirsiniz ndombele gibi

ndombelenin bazen egoistligi tutup sacma sapan hareketler yapabiliyor
joao onu tam dengeleyici oyuncu

joao bence cogunuz izlememissiniz öyle ofansif bir oyuncu degil ortacizgide takimi sete hazirlayan adam

joao tam 8 ama 6 kirmaligida var

onlerine rahatlikla defansa pek yardim etmeyen taliscayida koyabilirsin cift forvetde oynayabilirsin

FWBzwtnXwAA_3DG

bjk
koç bjk ha

Gedson fernandezi hic bir zaman begenmeyen biri olarak soyluyorum bugun fenerli bir arkadasla sohbet ederken jesus akilliysa orta saha ille aldiracakda gider joa mario yu alir demistim gercekten bizim lig icin cuk oturacak 8 numara olur ama arkasina hayvan gibi 6 koymak sartiyla

Abdülkerim Bardakçı transferi için taraftarın şüpheli yaklaşması son derece doğal. Hele ki bu maliyetlere geliyorsa.

Sonuçta Anadolu takımlarından alınan topçuların çoğu büyük takımlara mental olarak adapte olamıyor ve sonunda elde patlıyor.

Umarım kendisi başarılı olur.

Ayrica tüm transfer dönemi sonucunda oluşacak tabloya göre, yabancı sayısı ve bu yabancı kontenjanını hücum ve orta sahada değerlendirmek üzere bir strateji belirlendiyse mesela, o zaman bu transfere karşı görüşümüz daha olumlu yöne kayabilir.

Yine de bir tık daha az olsa miydi sanki maliyeti diyeceğim de, geçen senenin en fazla çıkış yapan (hem savunma hem hücum stats olarak) yerli stoperi adam sonuçta.

Hayırlısı olsun.

joao oynatiyorsaniz yaninada rahatlikla bir 8 koyabilirsiniz ndombele gibi

ndombelenin bazen egoistligi tutup sacma sapan hareketler yapabiliyor
joao onu tam dengeleyici oyuncu

joao bence cogunuz izlememissiniz öyle ofansif bir oyuncu degil ortacizgide takimi sete hazirlayan adam

joao tam 8 ama 6 kirmaligida var

onlerine rahatlikla defansa pek yardim etmeyen taliscayida koyabilirsin cift forvetde oynayabilirsin

yapma allasen benficada iyi oynadığı maçlarda arkasında weigl artı 5li savunmayla oynuyordu koşmaz etmez tecrübeli ve teknik bir topçu işte bize tempolu adam lazım

Abdülkerim Bardakçı transferi için taraftarın şüpheli yaklaşması son derece doğal. Hele ki bu maliyetlere geliyorsa.

Sonuçta Anadolu takımlarından alınan topçuların çoğu büyük takımlara mental olarak adapte olamıyor ve sonunda elde patlıyor.

Umarım kendisi başarılı olur.

Ayrica tüm transfer dönemi sonucunda oluşacak tabloya göre, yabancı sayısı ve bu yabancı kontenjanını hücum ve orta sahada değerlendirmek üzere bir strateji belirlendiyse mesela, o zaman bu transfere karşı görüşümüz daha olumlu yöne kayabilir.

Yine de bir tık daha az olsa miydi sanki maliyeti diyeceğim de, geçen senenin en fazla çıkış yapan (hem savunma hem hücum stats olarak) yerli stoperi adam sonuçta.

Hayırlısı olsun.

velican abdulkerim isimli topcu olur gibi

genelde onunde abdul yazan topcular iyi cikiyor

Abdulkerim bayildigim bi transfer degil bu arada.daha oncede dedigim gibi o kadar genc stoper kiradan donerken,sacma.marcao gidiyor,denayer geliyorsa onu yedeklemek icin iyi derim anca.

Joa mario beni de tatmin etmedi ama çöp de demem.iyi bi sezon geçirmiş,kalitesi belli bi oyuncu.

Joao Mario 2026 yılına kadar sözleşme imzalamış Benfica ile. Kiralık + satın alma şeklinde mi gelecek acaba? Sporting döneminden beri sevdiğim bir oyuncu. Zor transfer ama.

weghorst'u almaları kötü oldu. bize de net sağlam bi santrafor lazım

neyse hayırlı olsun bence de cenk ergün mario tarzı bir oyuncu alacaktı umarım beni haksız çıkarır müthiş oynar goller asistler yapar kontratı da çok yağlı olmaz ama en az 3.5 girer diye düşünüyorum

yapma allasen benficada iyi oynadığı maçlarda arkasında weigl artı 5li savunmayla oynuyordu koşmaz etmez tecrübeli ve teknik bir topçu işte bize tempolu adam lazım
Haydaaa

Karar verin renktaşlar

Bu adam tempolu mu koşar mı koşmaz mı

Bize sağlam koşan basan topu oyuna sokan zeki adam lazım

Öyle birisi mi bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt