Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koç bjk ha
Genelde hicbiseyi begenmeyenlere diyorumJoao Marioya ben çöp dedim şimdi sen bana mal mı diyorsun ?
3 milyon vermişler
joao oynatiyorsaniz yaninada rahatlikla bir 8 koyabilirsiniz ndombele gibi
ndombelenin bazen egoistligi tutup sacma sapan hareketler yapabiliyor
joao onu tam dengeleyici oyuncu
joao bence cogunuz izlememissiniz öyle ofansif bir oyuncu degil ortacizgide takimi sete hazirlayan adam
joao tam 8 ama 6 kirmaligida var
onlerine rahatlikla defansa pek yardim etmeyen taliscayida koyabilirsin cift forvetde oynayabilirsin
Gayet iyi topçu abi. Aldılarsa güzel iş.Verdirmişiz deniyor ,umarım doğrudur denilen.bilmiyorum ama bu oyuncuda mario gomez verimi alırlarsa verdikleri para sorun olarak görülmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkerim Bardakçı transferi için taraftarın şüpheli yaklaşması son derece doğal. Hele ki bu maliyetlere geliyorsa.
Sonuçta Anadolu takımlarından alınan topçuların çoğu büyük takımlara mental olarak adapte olamıyor ve sonunda elde patlıyor.
Umarım kendisi başarılı olur.
Ayrica tüm transfer dönemi sonucunda oluşacak tabloya göre, yabancı sayısı ve bu yabancı kontenjanını hücum ve orta sahada değerlendirmek üzere bir strateji belirlendiyse mesela, o zaman bu transfere karşı görüşümüz daha olumlu yöne kayabilir.
Yine de bir tık daha az olsa miydi sanki maliyeti diyeceğim de, geçen senenin en fazla çıkış yapan (hem savunma hem hücum stats olarak) yerli stoperi adam sonuçta.
Hayırlısı olsun.
yapma allasen benficada iyi oynadığı maçlarda arkasında weigl artı 5li savunmayla oynuyordu koşmaz etmez tecrübeli ve teknik bir topçu işte bize tempolu adam lazım
en az 3,5 ister bonuslarla falan 4,5 olur. Gerek yokJoa mario beni de tatmin etmedi ama çöp de demem.iyi bi sezon geçirmiş,kalitesi belli bi oyuncu.
koçlar bi yandan fb yi bi yandan bjk yi besliyorlar yıllardır.
Haydaaayapma allasen benficada iyi oynadığı maçlarda arkasında weigl artı 5li savunmayla oynuyordu koşmaz etmez tecrübeli ve teknik bir topçu işte bize tempolu adam lazım