Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twde mallorcalılar muriqiyi almamızdan tırsıyorlar.

"Olay şu ki Galatasaray, Umut Bozok ve Mostafa Mohamed'i kadrosuna katmış görünüyor. Mohamed için zaten bir transfer ödediler ve Bozok da onlara pahalıya mal olacak. Oyuncu satacaklar, ama mesele şu ki, imzaladıkları koç Muriqi'yi ortaya çıkaran kişi."

muriqi çok istiyorlar ama paraları yok galiba.

;D;D
"Bana Cristiano Ronaldo ve Muriqi arasında bir seçim yapma hakkı verseniz, Cristiano Ronaldo'yu tercih edeceğimden hiç şüphem yok. Cristiano Ronaldo'yu satarsak en azından 4/5 Muriqi imzalayabileceğimizi düşünün."

Bu altyapı topçularının 18 yaşında kaçmalarını da anlamıyorum. Gitmiş rezerve işte.

1.5 EU eder + performans bonusu max olmalı bence
Umut Bozok ise fazla maksimum 1 milyon euro daha fazlaya gerek yok yerli de maks bütçe bu olmalı ilk 11 için düşünülen yada ciddi rol oyuncuları için daha fazla olmamalı. Yunus ile sözleşme uzatırken bu bedele yakın paralar vermemiz gerekecek çünkü. Bir tek Mert Nüldür'de 1.5 istisnası olabilir ki oda Sassulo'da aldığı ücrete bağlı orada 400-500 ise onda da 1milyon euro yeterli olabilir.

Bu takıma yanlız kesin olarak bir hücum lideri (orta sahada yapılacak 6 ve 8 no transferinin yanına kemiksiz bir 10) ve Kerem/Yunus için rekabet oluşturabilecek game changer bir kanat oyuncusu (Onyekuru gibi) gerekmektedir.

Hücumda bayağı kısır kaldık geçen sene, esas sebep orta saha yetersizliği mi, forvet oyuncularının kalite yetersizliği mi ya da özgüven kaybı mi bilemedim tabi.

Umut Bozok ise fazla maksimum 1 milyon euro daha fazlaya gerek yok yerli de maks bütçe bu olmalı ilk 11 için düşünülen yada ciddi rol oyuncuları için daha fazla olmamalı. Yunus ile sözleşme uzatırken bu bedele yakın paralar vermemiz gerekecek çünkü. Bir tek Mert Nüldür'de 1.5 istisnası olabilir ki oda Sassulo'da aldığı ücrete bağlı orada 400-500 ise onda da 1milyon euro yeterli olabilir.
yanlış yazmışım yav performans bonusu ile max 1.5 demek istemiştim. attım gol barajı + şamp kafaları falan filan

Yunus ve Kerem'in maaşları adam edilmeli bence ve onlarada perfomans bonusu eklenmeli

Bizde olabilir belli olmaz ama benim hep milan zamanından beri balotelli hayalim var hep bize
beşiktaştan 3.165.000 euro maaş almıştı. riske girilecek bir topçu değil. o paralara çıkıyorsak sorlotha gitmek daha mantıklı.
balotelli için yorum yapmak zor. adsde hiç olay çıkarmamış ama burada ne yapacak belli olmaz. riskli her açıdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt