Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
wrghorstla necipin nevzat demir tesislerinde yumruk yumruga birbirlerine gireceklerini görür gibiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balotelliyi geçiniz yav, emekli olacak bize lazım değil . Sorloth izlenilen eyv adam ama başka isimlerde çıkabilir düşüncesindeyim . Klasik hep bir avuç adamın isimleri ön planda herkeste tivitter alemindebeşiktaştan 3.165.000 euro maaş almıştı. riske girilecek bir topçu değil. o paralara çıkıyorsak sorlotha gitmek daha mantıklı.
balotelli için yorum yapmak zor. adsde hiç olay çıkarmamış ama burada ne yapacak belli olmaz. riskli her açıdan
Herem'in maaşına geçtiğimiz sezon ciddi zam yapıldı zaten o yüzden yapılacaksa bile gelecek sezon ortası yada sonuna doğru yapılabilir ki bence kendisi zaten yurtdışına gitmek istiyor hayali o iyi teklife göndere bileceğimizi düşünüyorum. Bir de Mert Müldür'ü alabilirsek Kerem'in gitmesinde sıkıntıda olmaz. Yunus'un zaten sözleşme uzatmamız lazım bu sezon devre arası gelmeden o zaman yapılır iyileştirme.yanlış yazmışım yav performans bonusu ile max 1.5 demek istemiştim. attım gol barajı + şamp kafaları falan filan
Yunus ve Kerem'in maaşları adam edilmeli bence ve onlarada perfomans bonusu eklenmeli
Sevgilimden uzak dururum isco dan durmamJoao Mario, İsco, James uzak durulması gereken top tier list.
wrghorstla necipin nevzat demir tesislerinde yumruk yumruga birbirlerine gireceklerini görür gibiyim
JOA MARİO - GUEYE-TALİSCA-SÖRLOTH
ŞAMPİYONLUĞUN SIRRI ALIN GELİN
videoyu portolu ya da lizbonlu yapmış kesin
Muslera
Boey - Nelsson - Bardakci - Aanholt
Transfer
Yunus - Transfer - Transfer - Kerem
Gomis/Mostafa
İSCODA OLUR A PLUS OYUNCU ŞART BİDE ÜST DÜZEY KALECİ LAZIM
KEYLOR NAVAS OLABİLİR