Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su transferi 19:05-19:03-19:07 aciklama rezaletine acilen kaldirmamiz lazim.

Gece saat 3-4 de aciklayin, yada nezaman imzalar atildiyaa aninda aciklayin
Çocukça işler ya taraftara şirin gözükmek için yapılmış saçmalık. Bunla tatmin olan da gitsin kendini başka türlü orgasm etsin pls

GscimbomMobile

ne derseniz deyin ama müthiş bir CINGIL. 3 temmuzda dinledikçe dahada neşeli oluyordu.

Bein'in geçen sezonkide fena değildi süperlig için olan
Orduda stadda izlediğim maçlar geldi aklıma ahmet kurunun son dakkada attığı gol geldi aklıma ondan sonra serbest düşüş ah nedüm türkmen ahh

Kalecimiz kim olacak? Mert, Abdülkerim, Kazimcan ve Umut geliyorsa, türk rotasyonu gücleniyor diye belki kalede yine yabanci olur. Muslerayi yollayip, baska maliyeti daha düsük olan kaleci mi alsak acaba? Yedegide Batuhan/Okan ikilisinden biri olur.

Totenham ndombeleyi 20 milyona bile birakmaya raziymis.maasinin yarisini kendileri ,bi kismini başkasının ödeyeceği kiralanabilcegi bi takim arıyolar.dun gece de getirdim haberi.yazayim dedim tekrardan

Dünyada en zor doldurabilecegin bölge orta sahadir.

Paris'e bakin, hücumda Messi-Neymar-Mbappe üclüsü oynamasina ragmen Sampiyonlar Ligi'ni kazanamadilar.. Sag bek Esref, sol bek Mendes, stoperler iyi. Sadece orta 3'lüsü dünya capinda degil.

Liverpool'a bak, kalecisi ve bekleri süper, hücumdaki 3lü biraz forvet eksikliginden muzdaripti sadece. Stoperin biri hep eksik görülüyor ama asil sorunlari orta sahaydi. Real Madrid'i ayakta tutan Modric, Casemiro ve Kroos üclüsü her zaman. Bu ekip bu sene son kursununu kullanip Sampiyonlar Ligi'ni kazanabildi.

Kante-Jorginho, Kimmich-Goretzka, Rodri-Bruyne akla gelen diger kaliteli orta saha ikilileri.

Velhasil kelam orta sahada iyi oyuncu istiyorsan bonservisten ve yillik ücretten cekinmemen lazim. Bu bölgedeki oyuncular yaslari gecmis olsa bile pahali oluyor. Büyük takimlar bile dünya capinda orta saha bulmakta zorlaniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt