Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper pazarı hareketlensin. Bremer ve Skriniar transferleri de gerçekleşsin de Marcao'yu satalım.

transfer sezonu baslamadan evvel nacizane vurgulamistim dunya futbolu basliklarinda ;
gecen sezondan *tahminim guncelini koruyor-gidisat bekledigim gibi olur sayet maddi yonden prblem yasanmazsa ;
torino bremer >>> inter
inter skriynar >>>> psg
inter italyan stoperi bastoni 'yi de belki gonderir <*plase demistim ; spurs conte dolayli, bayagi istekli.

bizden marcao >>> sevilla / torino ikilisinden biri olur demistim...
sevilla zeki takim, bremer'e o kadar veremez, daha ekonomik olan marcao da karar kilmasi anlasilir bi durum kendileri adina... fakat bizlik durum; 18 den asagisina yazik olur derim - bu dedikodu baslamadan evvel.

@ pulgar konusu gecmis;

brezilya ve rusya kaynakli iki takim ilgiliydi. tahminim, cska yapardi aslinda - *fiore de durmasi zor. mevcut hoca ile dun yenilediler. oyuncu *rus ligine saha disi kaynakli gitmek istemeyebilir bilemiyorum. brezilya kulubu istenen ucreti verir mi ,bekleyip gormeli.

3D692E22-F7D4-4911-A922-AEC911F75CD8.webp

Adı sıkla bizimle çıktı devre arasında da çıkmıştı. Morutan kiralık mı gidiyor acaba? Oyuncunun Aralık ayında sözleşme bitiyor bonservisi gayet uygun olacaktır maaş konusunda da 1.5'a ok olacaktır. İyi tarafı sol-sağ kanatta de etkili oynayabiliyor. Ama Kerem- Yunus'tan birini kesmeye değer mi? Ya da Kerem gidici mi?

Kim var turk kaleci alabilecegimiz? Dogan deme, alamayiz. Bence okan ve batuhan idare eder ama musleranin kesilecegini sanmiyorum
Bulmaliyiz batuhani herkes övüyor direkt koyamaz miyiz kaleci isi forma vererek oluyor muslera 36 oldu ve artik eskisi gibi fark yaratmiyor 1 kontenjan bosa gidiyor

Adı sıkla bizimle çıktı devre arasında da çıkmıştı. Morutan kiralık mı gidiyor acaba? Oyuncunun Aralık ayında sözleşme bitiyor bonservisi gayet uygun olacaktır maaş konusunda da 1.5'a ok olacaktır. İyi tarafı sol-sağ kanatta de etkili oynayabiliyor. Ama Kerem- Yunus'tan birini kesmeye değer mi? Ya da Kerem gidici mi?
Renktaş bizim nicelik anlamda kanata ihtiyacımız var. Yunus Kerem ile sezon mu geçer. Bunlar yetersiz kalırsa gelecek baskıları düşünebiliyor musun? Sürelerini azaltmak lazım. Süre⬇️ Performans ⬆️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt