Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
Solbakkeni emre utkucan mı önermişti terime?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyledir ft mac izlemiyorSolbakkeni emre utkucan mı önermişti terime?
Onu saglik kontrolu icin dedi. Biz anlastik diyor.Abdülkerim "inşallah bir aksilik çıkmaz da anlaşırsak" falan demiş aman he
ispanyadan kıvırcık sol bek gelir mi dersiniz ?
Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitiyor. Yani olursa bonservisle olur. Sanmıyorum olacağını oyuncuyu da uzun zamandır izlemedim.William Carvalho'ya teklif yapmışız.
@Sergen Zeren U17'den Berkay Atay fener'e gitmiş. Nasıl oyuncuydu?

oyle birsey olsaydi keramettin admir yazardiGizli GSC whatsapp gruplarinda Cebrail Karayel ile anlasmaya yakin oldugumuz söyleniyor doktorum
iyi oyuncuydu@Sergen Zeren U17'den Berkay Atay fener'e gitmiş. Nasıl oyuncuydu?
valla 3 bile yetersiz 4 tane lazımbizim orta sahaya 2 degil 3 oyuncu sart ve hepsi bize göre a kalite olmali
taylan-berkan 0 gol 0 asistle sezonu tamamlayacak isimler. akbaba ve kilinc max yedek olur zaten, ki kilinc yollanabilir
cikaldo'yu zahmet olmazsa satmalari gerekiyor
van kralholt ve kazimcan'la o bölgede transfer calismalari tamamlanmistir. tasdemir ve bayram gönderilecektir.ispanyadan kıvırcık sol bek gelir mi dersiniz ?
Fenerli muhabirler 5 bonservis +3 üstü maaş diyordu. Zor transfer.Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitiyor. Yani olursa bonservisle olur. Sanmıyorum olacağını oyuncuyu da uzun zamandır izlemedim.