Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskılı ortamda tam sezonu olmadığı için o paralara değmeyeceğini düşünüyorum. Daha ucuz yollu ve net bir oyuncu alınıp Ali Turap'ı back-up yapmak daha mantıklı geliyor bana günümüz şartlarında.

Mert stoper orijinli iyi bir atlet, potansiyeli de yüksek ama 8 bonservis, 1.5 maaş verilecek oyuncu bence değil.
-baski konusunda benzer dusunuyoruz . bonservis *yuksek - aynen. ben bu rakamin daha az olmasini umuyordum.
*genel anlamda *ic pazar da *yerli kanat bek bulmak zor gibi yani milli takim kalibresinde - olanlari da anadolu kulupleri *yuksekten aciyor...

- benzer yasta ve tipoloji de bir profil daha makul bulunabilir mi ayni maas'a - bir bakmak gerekir tabiki.
-yanilmiyorsam sassuolo da *makul maas aliyordu son degismediyse, 1 m 'in altinda idi. bizden 1.5 istiyorsa , versus yaparsak *omar'in mevcut aldigi maas ozelinde,. - ki, mert italya ozelinde zor sakatlanan bir profildi izledigim donemler.

- + olarak ,gittiginden bugune gecen surec toplaminda *mac sayisi fena olmadigini dusunuyorum sahsen.
isteme konusunda olumlu olmamin baslica nedeni serie a da bol taktik idman yemis olmasi. tarz olarak misal *zeki den daha dinamik buluyorum ve de versatile . okan hoca nin izledigim maclar ozelinde oyununa bayagi uyacagini dusunuyorum.

sassuolo 5m 'e aldigi oyuncuyu 5 veya altina birakmasini sahsen beklemiyorum. italya ici pazar denkleminde.
5 uzeri her turlu rakama gider durumda idi - ben 6 bekliyordum bizim taraftan - fakat 8 haberini okudugumda, bu baglamda da forumumuz da soru gelince - nacizane italya tandansli denklemle yorumladim bugun ilgili baslikta.

o baslikta da belirttigim uzere, az sakatlanan , mac ici istikrari olan , yasi da cok musait olan ,yerli,milli takim oyuncusu olmasindan mert'in bir sekilde mutlaka alinmasi gerektigini dusunuyorum. uzun vade olarak -olasi win win olur bu denklem-bence.

yanitin icin ayrica tesekkurler. iyi pazarlar dilerim .

Galatasaray'da oynamak icin istekli olmayan oyunculari tutmayiz gibisinden bir seyler söylemisti Timur. Y.ihtimalle Mami icin söylemistir onu

Gidecegi kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt