Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.175
- 59.959
- 3.473
tiele mi mans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
U23 değilde direk rezerv olmalı kadro dışı bıraktığın adamı, sakatlıktan dönen form tutmasını istediğin oyuncuyu, şans bulamayan yabancıyı oynatabilmelisin PL' de ki Rezerv lig gibi olmalı.u 23 çok iyi olur
pozitif işler
Amatör sözleşmelerle maclara çıkamıyorlar. Profu imlalayip çıkabilirler.Benim bildiğim 18e kadar beleş sonrasında prof sözleşme şartları olabiliyor.
Arda Gülerle Emirhan imzalamadan çıkmadılar mı bu sezon?Amatör sözleşmelerle maclara çıkamıyorlar. Profu imlalayip çıkabilirler.
yani adı neyse rezerv ya da u23 - maksat u19 da daha tam oturmamış adamı kontrat kafasıyla kaçırmaktansa ya da kontrat bağlamaktansa daha net deneyip direkt A takım öncesi hazırlık kısmı adına harika olur .U23 değilde direk rezerv olmalı kadro dışı bıraktığın adamı, sakatlıktan dönen form tutmasını istediğin oyuncuyu, şans bulamayan yabancıyı oynatabilmelisin PL' de ki Rezerv lig gibi olmalı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
elm sokagı kabusu iyi gidiyoHayır eskisi gibi spor programları da yok gündüz kuşağında izleyelim
Emrihan'dan emin değilim (gerçi oda geçenlerde bir imza attı ama uzatmamıydı hatırlamıyorum)Arda Gülerle Emirhan imzalamadan çıkmadılar mı bu sezon?
Bu saatte elm sokağını izliyor musun gercekten :-)elm sokagı kabusu iyi gidiyo
Haberler de Bayern istedi diye konuşuldu ama sonra özellikle Almancası olmadığı için çocuğun ortama alışamadığı ve mutsuz olduğu bu yüzden geri döndüğü konuşuldu.O iş Bayern istedi diye mi oldu yoksa ailesi para mı verdi
Alt yapılarda seçmelerden gelenden fazla parayla eğitim alan var bir çok takımda.
Ya da en kötü TFF kendi YouTube hesabı açsın orada yayınlasın.Bu rezerv ligi bu kanalla anlaşıp normal lig gibi yayınlamaları lazım oyuncularin gelişimi açısından ekstra motivasyon olur ve daha çabuk uyum saglarlar bir üst lige.
Profesyonel sözleşme yapip oynatmışlardır. Yasak diye biliyorum.Arda Gülerle Emirhan imzalamadan çıkmadılar mı bu sezon?
yokÖvet gelişmeleri alalım
Sanmam sezon başında oynamıştı Arda.Profesyonel sözleşme yapip oynatmışlardır. Yasak diye biliyorum.