- 12 Ocak 2013
- 50.753
- 60.086
- 4.323
Abdülkadir açıklanmış valla çok sevindim çok iyi yerli stoper aldık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle olsa yazılır tefe tüfeye göre zam vsdolar-euro üzerinden anlasilmistir, kuru kuru tl'ye imza atmaz hic bir menajer-futbolcu. yani cok düsük ihtimal.
![]()
Serkan Sefil - Oyuncu profili
Serkan Sefil, 27, Türkiye ➤ FK Lety, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 7 Haz 1999, Gaziantep, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 164540
Bu kim
Abdülkadir açıklanmış valla çok sevindim çok iyi yerli stoper aldık.
Ozan'ın maaş fazla üstatmarcaoyu da satıp o paraya mmüldür okabak alırsak müthiş iş olur 50 kere daha yazacağım
![]()
Serkan Sefil, 27, Türkiye ➤ FK Lety, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 7 Haz 1999, Gaziantep, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Bu kim
![]()
Bu kim
CE: Ozan kulübünle anlaştık ne kadar maaş istersinOzan'ın maaş fazla üstat
Furkan merhaba
en son nezaman eti puf yedin?
sanmıyorum - futbolcu üstündeki özel kumaştır onlara özel. Dokusu falan leziz görünüyor. he maç forması diye ayrıca sunarlar mı bilmem ama 1.5k + falan fiyat çeker ona Nikeabdülkerim üzerindeki forma satışa çıkacak mı?
Avustralya bi kewell daha bulmus mu kiAvustralyadan bi kewell daha bulabilseydik çok güzel olurdu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi