Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Abdülkerim Bardakçı vizyonlu geleceği gören bir stoper. Döviz kurunu düşünerek istemiş maaşı. İroni yapmadan söylüyorum 4 yıl sonraki döviz kurunu düşününce ucuza bile gelmiş...
Abdülkerim Bardakçı vizyonlu geleceği gören bir stoper. Döviz kurunu düşünerek istemiş maaşı. İroni yapmadan söylüyorum 4 yıl sonraki döviz kurunu düşününce ucuza bile gelmiş...
şerefsiz fb fiat artırdı abtül bize pahalıya patladı. adi
maaşı özellikle girdi bir tıkşerefsiz fb fiat artırdı abtül bize pahalıya patladı. adi
onu geçtim - yerliler 1M EU baz yapacak şimdimaaşı özellikle girdi bir tık
o zaman ilerleyen seneleri tl olarak yazmanın anlamı ne kiSözleşme pazarlığı döviz cinsinden yapılmıyor mu zaten kağıda tl şeklinde geçiyor. Emre Kılınç, Aytaç vs. aldığımızda yaklaşık 1 milyon euroya denk geliyordu sözleşmeleri.
iyi ise verilir ahbab yoksa istedikleri kadar diretsinleronu geçtim - yerliler 1M EU baz yapacak şimdi
Her odada varız!Gelirsen açarim bir ODA
itirazım yok tabi yav - tek isteğim huzursuzluk çıkarmasın o iş - iyi yönetsinler.iyi ise verilir ahbab yoksa istedikleri kadar diretsinler
kazımcan ve abdülkerim özellikle öne çıkan yerlilerdi almak zorundaydık. bjknin mesala savunma tarafına bomba attık resmen. yana yakıla yerli arıyorlar.
Dövizin ileride geleceği tahmini değer muhtemelen kafalarına göre 17'den 30'a çıkarmadılar herhalde.o zaman ilerleyen seneleri tl olarak yazmanın anlamı ne ki
Bunlarin koklatacagi şey belli
Benzerlik dostum@Alper Sahin isim benzerliği mi hocam kaç defadır sorucam unutuyorum

Demekki efecani almayacagiz