- 26 Ocak 2021
- 41.380
- 40.647
- 3.078
Metecandan engeli nasıl yedin reis.yo duruyo az evvel baktım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metecandan engeli nasıl yedin reis.yo duruyo az evvel baktım.

Nerde satiliyor pro forma? Nike Store'da mi renkdas? Yoksa başka spor mağazalarında da var mı ?Yurt dışında oluyor genelde satışı TR'de de bazı yerlerde olabilir genelde 120-130 euro bandında oluyor sanırım.
@Emre Bari @Hasan Bekir Geçen senenin prof. forması 1400₺ GSStore'da. Bu sezonun formaları satışa çıkarsa 2000₺ civarında olacak muhtemelen.sanmıyorum - futbolcu üstündeki özel kumaştır onlara özel. Dokusu falan leziz görünüyor. he maç forması diye ayrıca sunarlar mı bilmem ama 1.5k + falan fiyat çeker ona Nike
Tip olarak diyorsan fakrlı çıkıyor satışa sunulan bisiklet yaka işte görmüşsündür .
başta 3tü sonradan 5 giydi
Yav adam gibi kanat alsınlar suraya hamal efecanla mi açacağız rakibitemaslar devam ediyor
Yav adam gibi kanat alsınlar suraya hamal efecanla mi açacağız rakibi
Yüzde yüz Gs li hemdeBu adam Galatasaray taraftarimiydiEkli dosyayı görüntüle 164551
Bak bu bir bakıma iyigeçen sezonu adana demirspor'da tamamlayan arjantinli oyuncu vargas G.saray'da
sanada dursun başganınada
Aslında zaten öyleydi. Emre Kılınç alındığında da yanlışım yoksa 1milyon euroya baz alınarak anlaşılmıştı. Yine Abdülkerim'in maaşı fazla maks 15 milyon Tl sabit bir şekilde olmalıydı ama sen almasan aynı şartlara BJk- FB alacaktı zaten o yüzden 15 versen gelmeyecek miydi önermesi bu transferde evet gelmeyecekti olurdu. Abdülkerim ile aynı kalitede yerli stoperlere baktığımızda Serdar Aziz 25-30 milyon Tl civarına anlaştı yine Kaan Ayhan 35 milyon Tl civarı maaş istiyor. Mesela Yunus ile sözleşme imzalarken de 1-1.2 milyon euro civarına imzalayacağız. Mert Müldür 1.2-1.5 civarı maaş isteyecektir. O yüzden kadronda kaliteli 4-5 yerli olsun bu fiyatları hak eden diğerlerini alt yapıdan koy ki maaş bütçen dengelensin ve istediğin aralıkta kalsın.onu geçtim - yerliler 1M EU baz yapacak şimdi
sanada dursun başganınada
ona hiç itirazım yok yav - geçmiştekilerde bu bazda yapıldı tabide insan doğasıdır adam 19 alıyor ben niye 9-10 dayım diye vs - büyütülecek bir şey değil tabiiki kaldı ki Yunus vs maaşlarıda dediğin gibi olacaktır.Aslında zaten öyleydi. Emre Kılınç alındığında da yanlışım yoksa 1milyon euroya baz alınarak anlaşılmıştı. Yine Abdülkerim'in maaşı fazla maks 15 milyon Tl sabit bir şekilde olmalıydı ama sen almasan aynı şartlara BJk- FB alacaktı zaten o yüzden 15 versen gelmeyecek miydi önermesi bu transferde evet gelmeyecekti olurdu. Abdülkerim ile aynı kalitede yerli stoperlere baktığımızda Serdar Aziz 25-30 milyon Tl civarına anlaştı yine Kaan Ayhan 35 milyon Tl civarı maaş istiyor. Mesela Yunus ile sözleşme imzalarken de 1-1.2 milyon euro civarına imzalayacağız. Mert Müldür 1.2-1.5 civarı maaş isteyecektir. O yüzden kadronda kaliteli 4-5 yerli olsun bu fiyatları hak eden diğerlerini alt yapıdan koy ki maaş bütçen dengelensin ve istediğin aralıkta kalsın.
Bu adam Galatasaray taraftarimiydiEkli dosyayı görüntüle 164551
543 Bin euroona hiç itirazım yok yav - geçmiştekilerde bu bazda yapıldı tabide insan doğasıdır adam 19 alıyor ben niye 9-10 dayım diye vs - büyütülecek bir şey değil tabiiki kaldı ki Yunus vs maaşlarıda dediğin gibi olacaktır.
Müldür ne kadar alıyor Sas'tan ?