Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
derim elbette
Video kalite terk

Nokia 3310 ile mi cekmis

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derim elbette

Satacağız kendisini. öyle bedava yokCica ile fesih ne zaman
Serkan sefil kim
Avustralyadan bi kewell daha bulabilseydik çok güzel olurdu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Serkan Şafak ın yeni adımı yoksa?Serkan sefil
Sefil biri herhalde. Sefil bilo gibiSerkan sefil kim
Yerine kimi alacağımızı çok iyi biliyorsunSatacağız kendisini. öyle bedava yok
*avrupa kitasinda *mevcut oynayanlar ozelinde bir profil var, uyuyor kendisi - zaten idollerinden biri de kewell ;
frankfurtlu yetenek. yanilmiyorsam forumumuzda dun basligi acilmisti sevgili @Murat Saylak olabilir tam emin degilim.
*kewell cok ozel bir isimdi. kendi ulkesi ozelinde hagi gibi bir yerde idi kanimca. fundamental den liderlige ,a klas kaliteye ,super star aurasina sahip ozel bir oyuncu idi benim gozlemimde. ozellikle kendi ulkesi ozelinde.
onun yolunda ilerleyen aussie genc yetenek , benim gozlemimde mevcutlar da basta da dedigim gibi; frankfurtlu profil.
< *kendisinin potansiyeli mevcut. kulup performansi bir yana, son milli maclarda ulkesi finallere gitme basarisi gosterirken kader anlarinda olan kareler de kendisini bolca gosterdi. playoff iki ayri versusu karsisinda ezilmedi,skora etki eden performans sergiledi bunu yaparken golle de taclandirdi.
diger yandan, forumumuzda dun acilan baslik ve bugun senin mesajina (australya/aussie profilkewell) istegine denk gelmem sahsen memnun etti ,bu vesile ile de nacizane belirtek istedim.
*merhum ilhan cavcav donemi kendisi australya menseli yetenekleri iyi kotu lige getirir, verim alirdi.
gecen hafta dunya futbolu ozelinde bu konuya da deginmistim ucundan. neden australya, ve genel asya futboluna yetenek vs bazli bakilmiyor tandansli serzenis idi bir nevi...
ps;
australya ligi disinda, ingiltere,kuzey ulkeleri alt ligler veya hollanda,belcika, almanya alt ust liglerinden australya menseli yetenek bulmak mumkun. genelde bu denklemde ilerliyor uzak kita dan eski kitaya oyuncu gecisi.. istisnalar haric elbette.
arada biz ve yunanistan ligi tek tuk australya ,japon,abd ,kanada menseli oyuncu oynatiiyoruz.,..fakat sayisal ve istatiistiksel anlamda cok dusuk bir ilgi var ustteki ulkelere biz ve komsu ligden. her nedense...
bu arada, dedigim oyuncunun basligini bulamadim.dun acilmisti.

Yerine kimi alacağımızı çok iyi biliyorsun![]()