Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama Omar + Boey'den 4 milyon kazanılmalı. Omar'dan para kazanılmaz onu gönderir Boey tutarsak bir şey demem ama Boey gitmek istiyordu hatta Marsilya iddiaları vardı 4 milyon+ bonus getirmeli.
bak o zaman OK olur , dengelenir. verim alamadığımız iki adam , bu sezon ligde Mert + yeni sağ bek yetiştimemiz lazım

Ya Marcao'ya taa gecen sene Roma'dan 12m teklif gelmedi mi haberler yurt disi kaynakliydi. Hic mi ustune koymadi yani? Sevilla'da cash olacagini it gibi stoper aradiklarini da biliyoruz. 15m'ye el sikisalim 15m bile kelepir aga Marcao icin.

Mert Muldur'u cok istiyorum ama 8-10m gibi bonservis verilirse keyif kacirir oyle baskiyi istemem. Marcao parasini oraya vermis gibi oluruz hos olmaz.

Ote yandan Mert sinirda acayip hamle olur felaket iyi bir hamle olur ama sinirin seneye kalkmayacaginin garantisi de yok... Bilemedim.

think.gif

Marcao'dan gelecek para Mert Müldür'e gidecekse son derece anlamsız olur bu iş, Marcao için 12 çok az Mert için 8 çok fazla. Marcao 15 ve üzerine gitmeli Mert'te en fazla 6 Milyona gelmeli.
Mert'i 5m'ye almislar oynatiyorlar kontrati var 8m beklentisi mantikli bence. Bonuslarla 8m gibi bir teklif yapabiliriz yani 6+2 gibi.

Ote yandan Marcao minimum 15 olmali orada mutabikiz. Ben hatta 15m + kardan yuzde 15 pay gibi dusunmustum oradan da bir 2m gelirdi gelecekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt