Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak yasaklı mı bilmiyorum ama bu adamın ismi geçiyordu zaten alt yapımızdan çıkma birisi

Ya Marcao'ya taa gecen sene Roma'dan 12m teklif gelmedi mi haberler yurt disi kaynakliydi. Hic mi ustune koymadi yani? Sevilla'da cash olacagini it gibi stoper aradiklarini da biliyoruz. 15m'ye el sikisalim 15m bile kelepir aga Marcao icin.

Mert Muldur'u cok istiyorum ama 8-10m gibi bonservis verilirse keyif kacirir oyle baskiyi istemem. Marcao parasini oraya vermis gibi oluruz hos olmaz.

Ote yandan Mert sinirda acayip hamle olur felaket iyi bir hamle olur ama sinirin seneye kalkmayacaginin garantisi de yok... Bilemedim.
Bizimkiler 15ten aşağı görüşmeyi bile kabul etmiyoruz deyip kapıyı kapatacaklardı hiç çingen pazarlığı yapamazdı sevilla. Adsmlar 10dan başlamış teklife bu ne lan.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya Marcao'ya taa gecen sene Roma'dan 12m teklif gelmedi mi haberler yurt disi kaynakliydi. Hic mi ustune koymadi yani? Sevilla'da cash olacagini it gibi stoper aradiklarini da biliyoruz. 15m'ye el sikisalim 15m bile kelepir aga Marcao icin.

Mert Muldur'u cok istiyorum ama 8-10m gibi bonservis verilirse keyif kacirir oyle baskiyi istemem. Marcao parasini oraya vermis gibi oluruz hos olmaz.

Ote yandan Mert sinirda acayip hamle olur felaket iyi bir hamle olur ama sinirin seneye kalkmayacaginin garantisi de yok... Bilemedim.

Mert Müldür harika olur gerçekten ya. Yani eğer tutarsa, bir problem yaşamazsa üstüne milli takımda da güzel işler yaparsa giden 8'e üzülmem.

Yalnız biz bu kaliteli yerlileri topladıktan sonra seneye sınır kalkarsa da hiç şaşırmam orası ayrı mesele, götümüzde patlatabilirler

ulan nevzat 12 milyon deyince tansiyonumu çıkarttın, umarım 15 + bonus haberleri doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt