Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Mert haberleri cogalmaya basladi, galiba ucak gelecek yakinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güldür güldürmert muldurrrrrr
sas da maaşı ne bu itin?Mert muldurun 8+2ye alinmasina ne diyorsun
2 sene sonra Newcastle 40'a alır. %15 sonraki satıştan pay olsun yeter.Tamam anlasildi Marcao 15 üzerine gitti. Tatmin edici mi? Sanmıyorum.
Bizimkiler 15ten aşağı görüşmeyi bile kabul etmiyoruz deyip kapıyı kapatacaklardı hiç çingen pazarlığı yapamazdı sevilla. Adsmlar 10dan başlamış teklife bu ne lan.Ya Marcao'ya taa gecen sene Roma'dan 12m teklif gelmedi mi haberler yurt disi kaynakliydi. Hic mi ustune koymadi yani? Sevilla'da cash olacagini it gibi stoper aradiklarini da biliyoruz. 15m'ye el sikisalim 15m bile kelepir aga Marcao icin.
Mert Muldur'u cok istiyorum ama 8-10m gibi bonservis verilirse keyif kacirir oyle baskiyi istemem. Marcao parasini oraya vermis gibi oluruz hos olmaz.
Ote yandan Mert sinirda acayip hamle olur felaket iyi bir hamle olur ama sinirin seneye kalkmayacaginin garantisi de yok... Bilemedim.
Ya Marcao'ya taa gecen sene Roma'dan 12m teklif gelmedi mi haberler yurt disi kaynakliydi. Hic mi ustune koymadi yani? Sevilla'da cash olacagini it gibi stoper aradiklarini da biliyoruz. 15m'ye el sikisalim 15m bile kelepir aga Marcao icin.
Mert Muldur'u cok istiyorum ama 8-10m gibi bonservis verilirse keyif kacirir oyle baskiyi istemem. Marcao parasini oraya vermis gibi oluruz hos olmaz.
Ote yandan Mert sinirda acayip hamle olur felaket iyi bir hamle olur ama sinirin seneye kalkmayacaginin garantisi de yok... Bilemedim.
boey kiralanmalı benceBoeyi 2 3e okutursak mertin bonservisi cok koymaz.
Bir sonraki nobeti acmaya ne dersin SerifaliliOlm Cenk Ergün ben miyim yoksa delaneyi de yazdım sabah