Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bu şekilde bir şey söyleyecektim. Bunlar oyuncu öneriyor da acaba takımın dinamiklerine uyacak oyuncular mı bunlar? Erden Timur Okan buruk kriterlerine uyuyor mu? Bizimkiler bu oyuncuları takıma koyar mı?
Para peşin kırmızı meşin.
yalan oldugu ordan belli.erden timur karakter ve takımın yapısına uygun oyuncu arıyor,çok seçiciyiz dedi.

McKennie asla burada kötülendiği düzeyde bir oyuncu değil. Burada kendini biraz bulsun, mentalini toparlasın PL'ye 15-20 milyona alıcı bulur, ABD'li olması da avantaj. Lakin Juve Zaniolo'yu bu kadar istiyorken bundan olabildiğince faydalanmak lazım. Kenan Yıldız'ı eklemek lazım mesela.
Yav niye takım dengesini bozacak takaslara girelim ki? Kimseyi vermesinler para versinler.

Zaniolo 30+ degeri varmi bence var

Ama juve’nin verdigi teklif 22 milyon + mckennie

2 yil önce mckennie’yi 20 milyon’a aldilar

Bu yüzden onlara göre mantikli bir teklif aslinda

Ve bana göre burda yazilan yorumlarin tam aksine mckennie iyi bir topcu

Adam koca sezonda 160 dakika sahaya çıkmış bir baktım da falcao gelirken de sakattı o ayrı konu ama en azından oynamıştı bu 10 katı falan cidden.
Yaşadıkları sakatlıklar da benzer, kronikleşince bir daha dikiş tutmuyor muhtemelen. Üstleik Falcao bize gelmeden önce son sezonlarında ciddi maç sayısı ortalaması yakalamıştı. Pogba'yı sahalara döndürsen de şu saatten sonra değil Florya'nın suyu, gezegenin tüm Zemzemini içir yine de kendine gelemez gibi görünüyor 😃

Valla takas olacaksa da minimum 28 milyonu bulmak lazim ( Turkiye rekorunu unuttum)

Pogba henüz 29-30 yaşında oyuncu bitik falan demek saçma . Sakatlanıp bi sezon oynayamamış olabilir ama toparlar burada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mckennie faydalı bi oyuncu olabilir ama hakkında söylenenler yüzünden bize uymuyor adam

Zaniolo 30+ degeri varmi bence var

Ama juve’nin verdigi teklif 22 milyon + mckennie

2 yil önce mckennie’yi 20 milyon’a aldilar

Bu yüzden onlara göre mantikli bir teklif aslinda

Ve bana göre burda yazilan yorumlarin tam aksine mckennie iyi bir topcu
İyi juve de kalsın ozaman iyi topçuysa...

McKennie niye itin bir tarafına sokuluyor anlamadım. Herif Schalke’de iyiydi. PL kiralıkta olsa transfer oldu.

Bu arada ben Juve ile alışverişe karşıyıyım. Koduğumun şikecileri. Melo zamanında az bize çektirmediler. Yağmurlu hava da bir bardak su verenin.

Yav niye takım dengesini bozacak takaslara girelim ki? Kimseyi vermesinler para versinler.
McKennie takım dengesini neden bozsun ki? Takımla tartıştığı, kavga etmişliği falan mı var? Kendi mentali sıkıntılı tıpkı aldığımızdaki Zaniolo gibi yada Torreira gibi.

Yaşadıkları sakatlıklar da benzer, kronikleşince bir daha dikiş tutmuyor muhtemelen. Üstleik Falcao bize gelmeden önce son sezonlarında ciddi maç sayısı ortalaması yakalamıştı. Pogba'yı sahalara döndürsen de şu saatten sonra değil Florya'nın suyu, gezegenin tüm Zemzemini içir yine de kendine gelemez gibi görünüyor 😃

Bizim florya suyu pogbayı da dünyaya döndürürse paraya çevirilmelidir :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt