Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olmamızı sağlayan en büyük faktör orta sahada oyuncuların rollerinin net olmasıydı bence.Son 4-5 hafta Oliveira-Mertens fiziksel olarak düşene kadar da bütün rakiplere karşı üstünlük kurduk orta sahada.O yüzden dinamik 6 numara-pasör 8-hücum bağlantılarını sağlayacak 10 kurgusundan vazgeçmememiz gerekiyor.Bu kurguya box to box oyuncu eklersek sanki aynı verimi alamayız gibi geliyor bana.

Bu sene şampiyon olmamızı sağlayan en büyük faktör orta sahada oyuncuların rollerinin net olmasıydı bence.Son 4-5 hafta Oliveira-Mertens fiziksel olarak düşene kadar da bütün rakiplere karşı üstünlük kurduk orta sahada.O yüzden dinamik 6 numara-pasör 8-hücum bağlantılarını sağlayacak 10 kurgusundan vazgeçmememiz gerekiyor.Bu kurguya box to box oyuncu eklersek sanki aynı verimi alamayız gibi geliyor bana.
Yeni bir düzen mümkün.

Yeni bir düzen mümkün.

Tabii ki mümkün ama rollerin üst üste binme olasılığı ortaya çıkıyo o zaman da.Nzonzi-Seri-Lemina'lı orta sahayı hatırlayın Nzonzi Fransa milli takımı oyuncusuydu Seri-Lemina 30m euroluk topçulardı ama uyum sağlayamadılar çünkü bunların hepsi de birbirlerinden rol çaldılar Seri defansif oyun kurucu,Nzonzi kesici 6,Lemina da b2b oyuncusuydu hepsini birden sahaya koyunca bi şey çıkmadı ortaya.O yüzden Oliveira-Mertensin muadillerini bulmak önemli

Son düzenleme:
Zaniolo yu takdir ediyorum. Cogu Italyan futbolculari gibi ötlek bir futbolcu degil. Gencecik yasta tanimadigi bilmedigi bir ülkeye geldi. Uyum saglamakta biraz zorluk ceksede gayet mutlu oldu diyebiliriz. Chiesa gibi Tonalli gibi ülkesinden cikmaya korkan futbolculara benzemiyor.

Yav Zaniyola'yı takas yapalım tamam da neden McDonalds'ı alıyoruz? Zekeriya yada Kean'i versinler. Alemin kerizi biz miyiz

İşte diyorum kendine güvenmiyorsa formayı savaşında kazanamayacağına inanmıyorsa gelmesin hatta şöyle arttırıyorum eğer ki 8+3 olmasa bugün hiçbirimiz Mert'i dahi istemezdik kural yüzünden belki de normalde 2 kat fazla maaş alacak belki de 11 garantisiyle gelip 4 sene yatacak.
Kulübün satışı için 20+M beklediği bir adamı kesmesi için adamın sakatlanması ya da bir sezonda aşırı düşüşe geçmesi lazım. İhtimal dahilinde ama şuan Boey formda. Kulübeye gelmesi daha büyük ihtimal

Anladığım kadarıyla gözden düşmüş yıldızları da bu sene getirmek çok zor. O yüzden vakit kaybetmeden nelson, telles marcao gibi potensiyelli isimleri almak gerekiyor

Elimizdeki en özel yeteneğin bir yetenek fukarasıyla takaslanmasına kesinlikle karşıyım. Satmayalım yahu böyle bir zorunluluğumuz mu var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt