Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo yu takdir ediyorum. Cogu Italyan futbolculari gibi ötlek bir futbolcu degil. Gencecik yasta tanimadigi bilmedigi bir ülkeye geldi. Uyum saglamakta biraz zorluk ceksede gayet mutlu oldu diyebiliriz. Chiesa gibi Tonalli gibi ülkesinden cikmaya korkan futbolculara benzemiyor.
Ki deprem gibi çok zor bi zamanda geldi. Gerçekten uyum sürecini çok iyi kotardık.

Ben %100 gitmez demiyorum ki zaten ahmettevfik gibi diyorum sadece yıllık 50-100 ü hiç kimse reddedemez düşünmez bile ortada kariyer falan kalmıyor ama yıllık 20 milyona da çölde top oynamak mı iyi kötü avrupada oynamak mı gayet düşündürücü bir seçenek.
Aramizdaki buzlari eritmek icin ne yapmamiz gerekecek simdi onu düsünelim Naci

Tabii ki mümkün ama rollerin üst üste binme olasılığı ortaya çıkıyo o zaman da.Nzonzi-Seri-Lemina'lı orta sahayı hatırlayın Nzonzi Fransa milli takımı oyuncusuydu Seri-Lemina 30m euroluk topçulardı ama uyum sağlayamadılar çünkü bunların hepsi de birbirlerinden rol çaldılar Seri defansif oyun kurucu,Nzonzi kesici 6,Lemina da b2b oyuncusuydu hepsini birden sahaya koyunca bi şey çıkmadı ortaya.O yüzden Oliveira-Mertensin muadillerini bulmak önemli
Sanki o sezon kurgumuzda hata vardı genel olarak. Nzonzi'den hiç faydalanamamıştık. Bu sezon ligde söylediğin kurgu yine iş yapar ama hocanın Avrupa'da ve ligde topu karşıya vermeyi planladığımız maçlarda 4-2-4 gegenpress oynatmayı planladığını düşünüyorum son Fenerbahçe maçı gibi. Bu sebeple de oyun da kurabilecek iki dinamik altı numaraya ihtiyaç duyacak. Kanatta Aktürkoğlu gibi oyun kurmaya katkı verebilecek bir oyuncu daha olacak. O nedenle ben bu düzenin belirli maçlarda değişeceğini düşünüyorum.

half space de yasaklansın.
1687334979390.webp

Berk doğru bilgi aldıysa süper,çıkış maddeleri olmadan satmayalım Nelson ve Zaniolo'yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt