Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkında bile yorum yapabilen GSC efsanesi Yiğit K.'den futbol bilgisi manasında daha aşağıda olan birisi var forumda. Bilin bakalım kim.
@Feramuz Kayalar edebiyatçı, psikolog, mühendis, gazeteci,futbol ve alkol gurmesi feramuz bey bu soruyu cevaplayabilir.

Arda'yı ellerinden kaçırırlarsa yabancı sınırı kalkar.
MHY, İCK, Serdar Aziz, Samet, Emre Mor ile mi oynayacaklar?
Ferdi ve Altay dışında 11'e yazabilecekleri adam yok.

Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkında bile yorum yapabilen GSC efsanesi Yiğit K.'den futbol bilgisi manasında daha aşağıda olan birisi var forumda. Bilin bakalım kim.
Bu forumda bazı eski futbolcular hakkında farklı görüşte olmak futbol bilmemek manasına geliyor bu da aşırı komik geliyor. Yine de canın sağolsun diyerek münakaşa etmemeyi tercih ediyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübede Elmander tarzı bir adam şart bulalım şöyle birini

Niye öyle dedin renktaş bak ne güzel farklı görüş değil mi bu şimdi :D
Mercedes de berbat arabalar yapan bir firmadır
Asus'un laptopları berbat

Bunlar da farklı görüş mesela :D
Yanlış hatırlamıyorsam şahsına münhasır bir arkadaşımız Neşet Ertaş hastasıydı. Birazdan sana sallamaya başlar.

Elmander adamdir. Tarihimizde fayda olarak ust siralarda yer alan oyunculardan biridir.

Neset Ertas hakkinda yorum yapmayacagim, hic tarzim degil dinlemem. Adele, birkac sarkisi iyidir benim icin, esim ozellikle cok sever onu.

Arda'nın ailesi paraciysa eğer yalı koc şirketten hisse bile verir ama çocuğun kariyeri fenerde durduğu sürece geriye gider
Arda gitmeyi kafasına koymasa çoktan anlaşmışlardı bu saatten sonra para çözmez tahminim 17.5 m euro yerine biz size 21-22 getirelim ortak yolu bulalım gibisinden yanaşıyorlardır.

Elmander adamdir. Tarihimizde fayda olarak ust siralarda yer alan oyunculardan biridir.

Neset Ertas hakkinda yorum yapmayacagim, hic tarzim degil dinlemem. Adele, birkac sarkisi iyidir benim icin, esim ozellikle cok sever onu.
Tamam işte Metallica da bana hitap etmez ama bana hitap etmemesi bu adamların efsane olduğu gerçeğini değiştirmez. Orda demek istediğim o. Sevip sevmeme mevzusu değil.

Arda gitmeyi kafasına koymasa çoktan anlaşmışlardı bu saatten sonra para çözmez tahminim 17.5 m euro yerine biz size 21-22 getirelim ortak yolu bulalım gibisinden yanaşıyorlardır.
Fener taraftarı cidden gerizekalı kalsın diyor moronlar tarihlerinde 1 tane bile.genc oyuncu level atlamamis aksine geriye gitmiş
Biz koca kafa için neler dedik madride giderken ama adam çok zekiymis eğer gitmeyip bizde kalsa bu kariyeri yapamazdi aksine geri giderdi muhtemelen hatta ben yerine yerli bulabilsek keremin Avrupa'ya gitmesini istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt