Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.224
- 76.294
- 4.218
Geçen sene Grillitsch için ne yangınlar çıkmıştı. Erden Timur'a ne laflar edilmişti.gritilish olmadı
torreira oldu
parades olmadı
genduzi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Grillitsch için ne yangınlar çıkmıştı. Erden Timur'a ne laflar edilmişti.gritilish olmadı
torreira oldu
parades olmadı
genduzi oldu
Yanlış söyleniyormuş o vakit ihtiyar Bence nelsson topluyor bizim defansı hep.Tam tersi soyleniyordu
hatta pedro icin neler denildi sövüldüGeçen sene Grillitsch için ne yangınlar çıkmıştı. Erden Timur'a ne laflar edilmişti.
Gördük ki Erden Timur'un itfaiye hortumu tüm yangınları söndürdü. Yönetimimize güvenelim.hatta pedro icin neler denildi sövüldü
bazıları tarafından
mantıklı sövüş, gsmize gelse farkını koyardıhatta pedro icin neler denildi sövüldü
bazıları tarafından
Herkes Nelson olmayınca gördük diyorda Kaan yerine kaybeden bir defans zaten. Ben defanstta begenmiyorumYanlış söyleniyormuş o vakit ihtiyar Bence nelsson topluyor bizim defansı hep.
yapmamantıklı sövüş, gsmize gelse farkını koyardı
ne yapmıyımyapma
yunus abi
O kim feramuzumgueonamdauzi yalan
mersilyalı orta sahaO kim feramuzum
okan hoca hatalıne yapmıyım
okan hoca kendi istedi zaten şimdi ona da m laf edelim
80kyi devirdik. Başta forumumuzun değerli adminleri Keramettin Alper ve Uğur Emrah Recep üstat olmak üzere forumdaki moderatörlerimizden sarı uyelere(uns) kadar herkese boyle güzel bir platformu onca şeye rağmen ayakta tuttukları için teşekkür etmek istiyorum. Onca yıla twittera sozluklere instaya discorda rağmen buranın hala ayakta durması çok önemli.
Son olarak @Alper Altun adminimden 80 bininci postumun şerefine forumun huzurunun tahsis edilmesi ve uyelerimize bu sıcak yaz günlerinde bir nebze olsun bir taze soluk bir ferahlama açısından umut gül ve barış savaş adlı uyelerin bir hafta banlanmasini rica ediyorum. Beni kirmayacagini düşünüyorum adminimmm@Alper Altun
?????????????????????
veda mı ediyorsun80kyi devirdik. Başta forumumuzun değerli adminleri Keramettin Alper ve Uğur Emrah Recep üstat olmak üzere forumdaki moderatörlerimizden sarı uyelere(uns) kadar herkese boyle güzel bir platformu onca şeye rağmen ayakta tuttukları için teşekkür etmek istiyorum. Onca yıla twittera sozluklere instaya discorda rağmen buranın hala ayakta durması çok önemli.
Son olarak @Alper Altun adminimden 80 bininci postumun şerefine forumun huzurunun tahsis edilmesi ve uyelerimize bu sıcak yaz günlerinde bir nebze olsun bir taze soluk bir ferahlama açısından umut gül ve barış savaş adlı uyelerin bir hafta banlanmasini rica ediyorum. Beni kirmayacagini düşünüyorum adminimmm@Alper Altun