Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bizi tam yolunacak kaz gözüyle görüyorlar. Zaten bunlarda para yok biraz para veririm bir de maaş yükünden kurtulacağım bir oyuncu sokarım olur biter... En çok buna uyuz oluyorum...
15 milyona adamı almışım 20 milyona vereceğim onun da bir kısmını Roma ya vereceğim. Bir de üzerine yüksek maaşlı bir çöpünü verecekler bize...
Memleketin kerizide biziz zaten illa takasla oyuncu algılasak çok isteklilerde 27-30 arası para ve kean yoksa ikilesinler zatenn

Serbest kalma maddesi olmasa zaniolo=vlahoviç benim nazarımda.

abi ben milan ve juventusun medyasını takip ediyom,ne yazdıysam oldu.parayı dökecekler dedim thurama:D

milan kamada ve thuramı almışken,zaniolo işi onlar içinde traş oldu.

nevzat uzun zamandır haber alamıyo,bende gecen yazki gibi gueye vs demesini isterdim ama 3 aydır aynı seyleri söylüyor.zaniolo geldiğinden beri totenham ve bounemout teklif yaptı diyo.bournmeothu devre arası reddetti zaniolo.min son da totenhamda kaldı.

Hauge baya gözden düştü Milan'a gitmeden ilgileniyoduk.Sene başında ilgilendiğimiz Solbakken de patlama yapamadı kuzeyden savunmacı almak lazım hücumcudan ziyade

nedense nelssona 22 verdiler, zanioloya 30 verdiler minvalinde olan haberlere hiç inanmıyorum.

ulan zaten 25 mil € serbest kalması var bu adamın, sizi 22 milyonda durduran ne oldu yani? saçmalık gibi geliyor...

rashica baska takıma giderse hauge yedege olurdu ama şimdi olmaz.rashicanın bonservisi yuksek,fb ve bjkyi de aşar

en ciddi haber fofana ve adem karabec ama ademi kimse konusmuyo

Rashica kesinlikle alinmasi lazim, yoksa kesin tinerciler ve sikeciler salca olacak.
Salça olsunlar sıkıntı yok. bizimkilerin ilk hedefi rashica zaten. Onların alıp da bizim alamayacağımız oyuncu değil. Bjk nın parası yok. Fener de önce bir sürü eksiğini gidersin parasıyla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt