Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana iş yapar da, genç opsiyonsuz kiralık adam gelmesin, ne biz onun gelişimi için ugrasiriz, ne de o çok ait hisseder buraya, rashica icardi olmuş adamlar

guerrero bayern yapmadan önce bild ilgimizi yazmıstı sanırım.o yüzden solbek almanyadan gelebilir,angelino veya borja sosa olursa şaşırmam.

Bu forumun yüzde 90'i bizim lig haricinde maç izlemiyor ama gelin görün ki sorsalar Uganda Ligi'ndeki adam hakkında bile yapabilecek yorumları var herkesin.
Rabiot denen adam kariyerini PSG'de ve Juve'de geçirdi ama Fifa'daki güç barına ve TM değerine bakılarak oyuncu hakkında yorumlar yapılabiliyor. :D
İşi gücü bırakıp PSG ve Juve maçları izlediniz yani?
Ben izlediğim kadarıyla adamdan bir şey anlamadım diyorum, adam bana Rabiot'u beğenmeyen var diyor. Kaç defa izledin, nerde izledin, ne zaman izledin de bunu yazabiliyorsunuz yav efsanevi gerçekten.

dzeko bence iş yapar kent de fena değil

bu sene de dandik bi hoca getirip şampiyon olamama sırası fb için :asd:
E85401D1-AB16-4A98-98F6-CBEFCC5C6362.webp

Metin Öztürk: "Ama Suudi Arabistan gibi bir gerçekte var böyle ciddi paralar teklif edilirse biz baş edemeyiz."

Metin Öztürk: "Icardi net olarak burada kalmak istiyor Avrupa'da bir kulüp olacaksa bu Galatasaray olacaktır."

Metin Öztürk: "Icardi için Dursun başkanımız sponsorluk anlaşmalarında sona geldi 1 hafta veya 10 gün içinde belli olacak. "

Adrien Rabiot'un transfer haberlerine gülmeyelim.Florian Grillitsch transferi olmadı gittiler Lucas Torreira'yı çektiler daha sonrasında Andrea Belotti transferi olmadı Mauro İcardi'yi çektiler.Youri Tielemans veya Paredes olmazsa yine o seviyelere yakın 1 oyuncu alınır.Şampiyon olmuşuz.Elimizde Şampiyonlar Lig'i kozu da var.Bu 2li'ye güvenelim..
Fyf5o4ZWAAEkA_p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt