- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Qui a dit?Marsilyadan ayrılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Qui a dit?Marsilyadan ayrılacak
11 şartları daha yayınlanmadı. Orada depremzede takım yabancılarına verilen hak gibi bir hak verilecektir. Ona ön ayak bu.Türk statüsü değil de 14+1 gibi anladım ben sahada her türlü yabancı sayılacak yani
Bu 3 oyuncu + Icardi + Angelino, Zaniolo ya da Nelsson satılmadan gelemez.
bu da yigitin fbli subesi sanirim
Sadece bonservis olarak düşünme. Maaşları da var bu heriflerin. Sadece Icardi'nin maaşı zaten takla attıracak bize.Kalacaklarsa Angelino yerine kiralık biri ya da daha düşük bonservisli biri gelebilir.
Rabiot yüksek yıllık imza parası kesin zaten.
Icardi ve Paredes için çok yüksek bonservis talebi olacağını sanmıyrum.
Sayılıyoryusuf sahada yerli sayılmayacaksa ne anladım o işten
Sayılıyor
"Kural olarak sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8’inin bulundurulması koşulu ile müsabaka isim listesine yukarıda Futbolcu Uygunluğu başlıklı maddenin 1. fıkrasında belirtilen en fazla 14 futbolcu yazılabilir. Buna ilaveten kulüpler, yukarıda Futbolcu Uygunluğu başlıklı maddenin 2. fıkrasında belirtilen ilave 2 futbolcudan en fazla 1’ini daha Müsabaka İsim listesine yazabilir ve sahada müsabakaya devam eden kadroda bulundurabilir."
Transfer Simo'nun degindigi isim (hic ihtimal vermiyorum bu arada) ama Thuram.
Bütün avrupa pesinde bu cocugun
Federico Chiesayi diyor bugün rüyasında onu görmüş bir yerleri açıkta kaldı galibaTransfer Simo'nun degindigi isim (hic ihtimal vermiyorum bu arada) ama Thuram.
Bütün avrupa pesinde bu cocugun
o zaman burada ev ve TC kimliği aldırıp yabancı bi oyuncuyu bu statüde oynatabilirizBilirkişi mi bu arkadaş. TFF yayınlamış kuralı, okuyabilirsin. Türk sayılıyor.
şu adamın gollerinden sadece 1 tanesini atsa biri tüm sene editli mesajlar atılırdı
ilk aşk
artık zamanı geldi bize yine bir hagi lazım
avrupada başarı istiyorsak bir hagi bulacağız arkadaş
kuru kuru takım olmaz
Moise Kean yav
Federico Chiesayi diyor bugün rüyasında onu görmüş bir yerleri açıkta kaldı galiba
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende şöyle anladım Chiesayi kiralık üstüne parayla bonservisini almak istiyorlar Chiesanin malum onun babası da çok iyi futbolcuyduHayir ya twitin sonunda ki su kismi "Nihayetinde balodan ayrılıp, görüşüp, istişare için kebap yemeğe gelmiş. Yatak odası ciddi bir iş hem de sahibi varken demiş ve babasının oğlu mu acaba demişler?" diyorum.