Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.758
- 23.138
- 2.393
26 haziranResmi olarak transfer sezonu ne zaman başlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26 haziranResmi olarak transfer sezonu ne zaman başlıyor
Dursun Özbek açıklama konusuna gelKafasina gozune dagitacam yonetimin az kaldi
Rus bir topçu vardı dünya kupasinda ne mi iş yaptı İspanya'da sanırım villearel de oynuyordu o arkadaşın adı neydi ya golovin filan mı sacmaliyor muyum emin değilim epeydir adını duymuyorum
çerişev miydiRus bir topçu vardı dünya kupasinda ne mi iş yaptı İspanya'da sanırım villearel de oynuyordu o arkadaşın adı neydi ya golovin filan mı sacmaliyor muyum emin değilim epeydir adını duymuyorum
O zaman o değil şimdi telden bakmak zor diye sen dedikten sonra baktım da bu değil kesin ya İspanya'da oynuyordu en son bulamadım bayağı sükse yapmıştı aslında
Aynen bu da adam bitmiş ya seri b de bizim Morutan kadar iş yapamamışçerişev miydi
isterim.İrfan can kahveci
düsünülüyor
Fb Türkiyenin arabistanı oluyor. Içi dışına çıkmış adama 10 ha?DIS BASIN: Dzeko > FB
2 senelik anlasma, toplam maasi 10 milyon euro

3 sene 27 milyon dolar olmaliYok yav taahhüt etti vereceğim dedi biz gittik Jardeli aldık. Bir kuruş vermediği ortaya çıkıyor sonra.
Bize şöyle yardım edeceğim öyle olacak diye de 3 senelik 8.5 milyon dolarlık göğüs sponsorluğu sözleşme imzaladı sonra gitti aynı paraya fenerle anlaşma imzaladı.
hem bunları hemde bizi tokatlayarak 1 sene sonra hem fener hemde biz sponsorları değişmek zoruda kaldık.
Avea/aria neyse adı ona geçmiştik hatta fenerin 20 yıldızlı forması var.
Jardel konusun bugünün mevzusu da değil 20 yıldır bilinen mevzu.
Seçim sonrası desteklediği aday oladı diyeydi sanırım. O zamanlar şimdiki kadar bir sosyal medya da yoktu anında haber alalım internet siteleri forumlar harici tamamen statik arada bir haber olunca girip okurduk, gündem haberleri de hep gazetelerden okurduk. Doğru yanlış bilemeyeceğim o konuyu ancak sözleşme imzalanmasından 1 sene sonra biz sponsor değiştirmek zorunda kaldık.
kulübün 2004 ve 2005 faaliyet raporunda da bu davaya atıf var.![]()
Cem uzan kaypak bir heriftir ondan gelecek olan herhangi bir hayırlı iş bulunmaz. Sana sponsor oldum diye 2 ay konuşur 2. ayın sonunda gider aynı şartlarda beşiktaşa falan da sponsor olur. Kendisi reklambank. Bir daha bu forumda adını anmamak hiçbir şekilde yok şöyle yapacağım yok böyle yapacağım gibi tweet ve haberlerini taşımamak gerekiyor.
Bir konuda adım atacak olan çıkar adımını atar sonra da reklamını yapacaksa yapar(tunç holding mesela)
Ben şunu bunu yapacağım diyerek her sene sosyal medyada adını hatırlatıp durmazsın yapacaksan yaparsın.
Seviyorum seni bazen delirtiyorsun o yüzden satasiyorum ama totalde sevdiğim birisin@Sami Karakoç kardo seninle tartısmaya cekindiğim için cevap yazmadım.barıs savas gibi içli dıslı olup,sonra seninlen yüz göz olmak istemiyorum.mesafeli ama samimi olmak iyidir![]()