Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Özcan güzel bir yorum yapmış ona, Avcı pas oyunu oynatır, takımda pas kalitesi yüksek adam yok. Geçen sene full dikine ve geçiş oynadılar. Kent de pas oyununa uygun değil mesela ki Visca’yı istedikleri söylentileri de var.
Bunlar yüksek ihtimal montella'yı getireceklerdi de kongrede ki tepkileri görünce yerli antrenöre döndüler ama şuan ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Bu kafa iyi bir kafa değil şu şöyle olursa parası çıkıyor kafası.

Atıyorum İcardi clde gruptan çıkarsak bonservisini çıkarıyor..
İcardiye mi çalışıyor koca kulup giderler 1000 ise gelirler 10 zaten.
Maximum gelir hayalini bile biyere ipotekleyerek dönerci açsanız batırırsınız şu kafadan çıkın , kulupler batık deli gibi gelir lazım daha geliri temlikliyorsunuz .

Bu kafa iyi bir kafa değil şu şöyle olursa kafası.

Atıyorum İcardi clde gruptan çıkarsak bonservisini çıkarıyor..
İcardiye mi çalışıyor koca kulup giderler 1000 ise gelirler 10 zaten.
Maximum gelir hayalini bile biyere ipotekleyerek dönerci açsanız batırırsınız şu kafadan çıkın
vizyonsuz herif

Bu transferler abdullah avcı'nın da başa geçtiğinin işaretleri o da çok sever böyle yaşlı oyuncularla oynamayı.
Sonra da sanki o kadroyu başkası kurmuş gibi, takım yaşlı olduğu için zorlandıklarından şikayet eder!..

BŞ de iken adeta bir eli yağda, bir eli balda tek karar verici durumunda idi. Hele son iki sezonunda hepten veteran-preveteran oyunculara yönelmesi tam bir faciadır. Ki BŞ de ille ve hemen başarı bekleyen bir taraftar kitlesi yokken ve yönetim de son derece toleranslı iken üstelik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt