Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde italyadan solbek alsak,arada yine zaniolo da Galatasarayda forma giyiyor ve italyaya donmek istiyo diyecekler.taraftarda bunu algida secicilik iste,hemen zanilo+takas diye anliyo.az sakin

Dortmundlu emre canı nexus denen fbli sayfa uydurmus.konusmaya değmez

forumdaki ziyaretçiler;

1687512824180.webp

8-10 milyon isterler su an bence.bu transferde ciddi menajer yardımı lazim,gardi araya girmeli.yoksa juventus salca olacak
Vallah bende oyle dusunuyordum ama dun kalecilerini 19 milyon euro'ya satinca biraz zor olur o rakamlar artik diyorum. Kesin 13-14 isterler gibi.

Çoğu kişinin söylediğinin aksine ortasaha rotasyonumuz çok dar ve yetersiz özellikle Avrupa maçlarında çok net ortaya çıkacak torreira ve yarım Sergio var bunlar oynamadığı an kalite yarıya düşüyor anında

Çoğu kişinin söylediğinin aksine ortasaha rotasyonumuz çok dar ve yetersiz özellikle Avrupa maçlarında çok net ortaya çıkacak torreira ve yarım Sergio var bunlar oynamadığı an kalite yarıya düşüyor anında

Yeterli diyen yoktur bence ya, ligi bile zor götürdük, Sergio ve mertens sonlara doğru patladı zaten

Artik bol keseden atmak imkansiz oldu 1 euroyu 30 TL hesaplamak lazim yanlis islerle klup net batar

Simo’yu rahat bırakın yav. Adam zaten medyaya düşen haberleri RT’liyor sabah ki Jovic az önceki Emre gibi.

Millet duyumlar önceden düştüğünde piyasası artıyor niye paylaşıyorsunuz FB piyasa yükseltiyor gibi bir tutum içine girdiği için zaten anlaşılmaması adına yazıyorum diyor adam.

Szalai’yi bu şekilde elimizden aldıklarını hatırlatırım ilgileri dahi yoktu.

Herkes illa Samo gibi yazmak zorunda değil , bende bundan keyif alıyorum

Simo’yu rahat bırakın yav. Adam zaten medyaya düşen haberleri RT’liyor sabah ki Jovic az önceki Emre gibi.

Millet duyumlar önceden düştüğünde piyasası artıyor niye paylaşıyorsunuz FB piyasa yükseltiyor gibi bir tutum içine girdiği için zaten anlaşılmaması adına yazıyorum diyor adam.

Szalai’yi bu şekilde elimizden aldıklarını hatırlatırım ilgileri dahi yoktu.

Herkes illa Samo gibi yazmak zorunda değil , bende bundan keyif alıyorum
Renktaş seninkisi biraz mazoşist bir durum.

Vallah bende oyle dusunuyordum ama dun kalecilerini 19 milyon euro'ya satinca biraz zor olur o rakamlar artik diyorum. Kesin 13-14 isterler gibi.
izledin ve cok iyi parisi de mi? @Ali Bektaş abininde yazdıkları gibi genc italyanlar şu an çok yetenekliler,illa yeni zaniolollar peşinde kosmaya gerek yok.burdan bi solbek ve ortasaha kapmalı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt