Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer sezonu avrupa’da oldukça kısır görünüyor, kimse oyuncusunu kaptırmak istemiyor, ilk önceliğimiz eldeki kadroyu korumak olmalı diye düşünüyorum.
Forvet mevkisi istisna tabi bizim için çünkü elde forvet yok.

Eveet beyler aziz baskan a14 de acıklama yapacak denıyordu hangi kanalda izleyebılırız , fenerdeki kaosu elimde çekirdekle izliyorum , geçen kongrelerınde ali koç aziz için tefecılere bulastı falan dedı , sert cevap verecektır kaosu izleyin keyiflenin

fofana strasbourg dısında daha iyi secenekleri oldugunu düşündüğünden chelseliler tepkili shfshfhshf fransaya gitsin istiyolardı.çok eglenceli yorumlar

Son düzenleme:
14 yabancı, 14 yerli, 1 yerli görünümlü yabancı ve 1 Türki devletlerden yabancı ekleyebiliyoruz sanırım.

Emrecan kariyer ve oyun ortalaması olarak torreradan bile daha iyidir.Sanki cityiz o kötü bu kaka
Üstad yazdığıma bakarsan eğer ben son izledğim maçlarda dedim. Evet 25 yaşında filan kariyer ortalaması Torreira’dan iyidir bilmiyorum. Kadro olarak City değiliz ama benim gözümde biz daha büyüğüz.

Erden REİS güldük eğlendik yeter artık nerde bu transferler ön eleme maçına çıkacağız 1 ay sonra. Şampiyonlar ligi hayalimiz var diyorsan şimdiye formayı giymesi lazımdı yeni transferlerin.
Kendi pyuncularımız bile forma giymiyor şimdi. Kamp falan mı var?

Transfersimo kaide’nin hesabı. İçerikler de zeka barındırıyor isteyen sever isteyen sevmez.

Kolpa olmadığı kesin, her gün taşıdığınız y kürek hesaplardan daha doğru olduğu zaten kesin.
her sene galatasaray öyle bir ortasahayla anlaştı ki diye 3 ayı geçiren rodop ve sponsorluk çok gizli yürütülüyor diyen nevzat serbest millet buna takmış kafayı

IMG_3924.webp

simoya göre bu adam için bekliyormuşuz norveçin u21’i bitince alacakmışız

Transfersimo kaide’nin hesabı. İçerikler de zeka barındırıyor isteyen sever isteyen sevmez.

Kolpa olmadığı kesin, her gün taşıdığınız y kürek hesaplardan daha doğru olduğu zaten kesin.

Üstat bugün Dembele aciklanmazsa, Ahmetin götüne tekmeyi basacakmisin?

Emre Can yerli oynuyorsa epey önemli olur, hala 3 yerli olayını çözemedik, mert müldür alinirsa bile güvenilecek bir adam değil, onun dışında emre can ve torreira ortasahasi ne kadar yaratıcı olur, o da sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt